já naloženo, zakurtováno, večer nákup a vaření a zítra v 5 vyrazím.....držte mi palce, jedu sám a nevim kam :-D

( i když u Tebe raději říkejme naštve, ať ten průjem zbytečně nedráždíme
)

Ani nevis jak me to stve :(
Jako předloni jak jsi nejel na legendy? 

Moc me to mrzi, ale po vcerejsim celodennim prujmu se sotva drzim na nohou... Uzijte si to! a budu sledovat z postele reporty.

přeji hezké počasí

Tam mají pro motorsport jiný chápání než v čr - kde jsem dostal flastr až na rozvadově v neděli ve 21:52 za jízdu v zákazu, Načež jim nebylo divný že celý den jedu ze Spa Francorchamps 

Hlavní je aby nic nebylo volný,upadený,nesvítící, aby brzdila nájezdovka a řidič byl při případné kontrole zejména slušný a uměl aspoň pozdravit.. 

a vlek je žebřiňák takovej nějakej,ale svítí vše jak má, dondány odrazky,pozičky, vše jak má být, jen nevím jestli dondávat zástěrky nebo ne, jediné co nemá a SPZ je v rozpraskaným rámečku a pro jistotu je tam jedna elektrikářská zdrhovačka nezakrývající nic podtstatného...takže zítra raději koupím kurty, že jsem stejně chtěl kupovat krátké jen na auto a snad to bude Ok :-)

takže spaní v autě na konec neni ? A zatím teda s Martinem a zítra se připojí Matěj ? 

mě stále škrábe v krku,ale jinak to dávám tak nějak, tak uvidíme v pátek.....

ale zabaleno skoro je, včera jsem byl ještě kouknout na podval, ve čtvrtek večer si pro něj zajedu a v pátek jídlo a máme snad všechno 

Mám si nějak načrtnout nejrychlejší trasu z německého kempu do holandského a po té cestě jet? Nebo máte v plánu nějakou jinou? Rád bych vás potkal ještě někde cestou. A máte někdo rozumný tarif, abych mohl eventuálně zavolat? Moc díky