skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Alternator
prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 22.12.2008 do 23.12.2008, založil/a RottenAngel
01:33:54
23.12.2008
23.12.2008

RottenAngel
Dakujem 

22:47:00
22.12.2008
22.12.2008

darklord
17:14:22
22.12.2008
22.12.2008

LiMaK - 742 forever
mno, drzak alternatoru samozrejme upravit musis. to je ten kus zeleza co drzi mezi altikem a blokem....proste aby se tam vlez(dal naklapet) a aby byl v jedne rovine toho remenu, v jedne rovine s remenici kliky a vodni pumpy.
no a s tim zapoojenim....co tam chces resit.
filda/fatan altik uz ma regulator v sobe, takze plusovy kabel, zakonceny tim ockem pripojis na altik pod matici, a oak uz ti staci najit v elektroinstalaci auta kablik na zarovku,ktera ti signalizuje dobijeni v palubni desce.no a ten kablik pripojis na jediny vyvod z altiku, co tam je...
jo a jen doporuceni...zajdi si do mototechny a KUP zarovku, ktera indikuje dobijeni v palubni desce....tu kontrolku....a pak ji zamen za tu puvodni skodovackou.
felicie a skodovka ma jine wattove hodnoty te zarovky a jelikoz ta zarovka je soucast budiciho obvodu alternetoru, tak musis zachovat jeji spravnou wattaz, vzhledem k altiku...proste --> filda altik=filda zarovka v kontrolce v palubce.
742 altik=742 zarovka
jinak dopadnes tak, ze na volnobeh budes dobijet az po proslapnuti plynu a zvednuti otacek na 2500....asi tak.
no a s tim zapoojenim....co tam chces resit.
filda/fatan altik uz ma regulator v sobe, takze plusovy kabel, zakonceny tim ockem pripojis na altik pod matici, a oak uz ti staci najit v elektroinstalaci auta kablik na zarovku,ktera ti signalizuje dobijeni v palubni desce.no a ten kablik pripojis na jediny vyvod z altiku, co tam je...
jo a jen doporuceni...zajdi si do mototechny a KUP zarovku, ktera indikuje dobijeni v palubni desce....tu kontrolku....a pak ji zamen za tu puvodni skodovackou.
felicie a skodovka ma jine wattove hodnoty te zarovky a jelikoz ta zarovka je soucast budiciho obvodu alternetoru, tak musis zachovat jeji spravnou wattaz, vzhledem k altiku...proste --> filda altik=filda zarovka v kontrolce v palubce.
742 altik=742 zarovka
jinak dopadnes tak, ze na volnobeh budes dobijet az po proslapnuti plynu a zvednuti otacek na 2500....asi tak.
15:18:48
22.12.2008
22.12.2008

RottenAngel
Zdravim chcel som vas poprosit o nejaku schemu zapojenia alternatora z felicie do skodovky... Regler som dal prec, drziak som upravil medziksmi trubky. Este som sa dozvedel ze treba brusit spodny uchyt, tzn ze ten alternator je nakloneny smerom ku motoru? Teda prosim schemu zapojenia + potvrdenie mojho dohadu, dakujem