skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Elektricke naklapeni svetel Felda
21:39:40
10.01.2009
10.01.2009

vedec
-> P.E.T.R: ted jsem to tu zkusil na zarovku a funguje to, krasne to reguluje.. sice teda podle me je to stejne uzitecny jako treba elektricky ovladani zrcatek ktery jsem nesteloval od ty doby co jsem to koupil, ale kdyz uz to tam je tak by to mohlo fungovat :) dik :)
21:19:19
10.01.2009
10.01.2009

P.E.T.R
Výstup z ovládání se napojí na šedo/zelenej kabel (č.3) na žlutej svorkovnici, co de do přístrojovky. A na vstup normálně + po zapnutí obrysovek. Myslim, že sou ty vývody na ovládání označeny 58 a 58d, ale to už si nejsem úplně jistej.
17:42:52
10.01.2009
10.01.2009

vedec
Sehnal jsem si serva z Fabie a ovladac z Octavie, kterej ma i ovladani svitu pristroju. Nezapojoval jste to uz nekdo nahodou ? Nejde mi o zapojeni serv, aby se to hejbalo, to mi fujguje, ale o zapojeni toho stmivace. Co jsem na to koukal na web tak schemata co tam jsou na tohle zapojeni treba jako na webu felicie klubu jsou nepouzitelny, protoze podle nich se nehejbou ani ty serva... takze jsem to zapojil podle clanku co je tady na webu..diky:)
skoda-virt.cz/cz/.../1568 -elektricke-naklapeni-svet el-felicia
Jen to stmivani bych mel jeste rad vyreseny predtim nez zacnu kuchat auto...nebo kdyby jste mel nekdo nahodou treba schema instalace z oktavky tak by mi to taky pomohlo :)
skoda-virt.cz/cz/.../1568 -elektricke-naklapeni-svet el-felicia
Jen to stmivani bych mel jeste rad vyreseny predtim nez zacnu kuchat auto...nebo kdyby jste mel nekdo nahodou treba schema instalace z oktavky tak by mi to taky pomohlo :)