Stále svítící kontrolky

prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 29.01.2009 do 03.02.2009, založil/a pufikmartas
řadit dle data
07:42:54
03.02.2009
pufikmartas
už jsem na to přišel. Nedalo mi to a podíval jsem se pod palubku(sundal jsem jí). A ejhle totálně vypálená elektrika k topení, bohužel to odneslo i pár dalších kabelů a je den se propálil až na + ke spínačce. Sranda práce. Spravil jsem to, ale teď mi prozměnu nejde podsvícení budíků a kontrolka na parkovačky. Ach jo

8
19:00:28
01.02.2009
bunicek
mně to dělá taky ale po chvíli to zhasne , podle mě je to zaseklý relé.
20:20:35
30.01.2009
StepaNoFUN
Pokud upřesníš typ auta (LX, GLX, měsíc výroby), tak Ti schéma můžu oskenovat a poslat... Ale piš přes sz. Moc se do témat nedostanu...
17:48:22
29.01.2009
pufikmartas
ještě dodám, že když ty kontrolky svítí bez klíčku, tak funguje vše co má fungovat při otočené klíčku tzn. stěrače, blinkry, kromě ventilátoru
17:40:24
29.01.2009
pufikmartas
Zdravím a žádám všechny kdo by mi mohli pomoct.

Mám problém s kontrolkama na přístrojovce(favorit 93 rok. jednobod. stříkačka) stále svítí i když je klíč ze spínačky venku.

Co už jsem zkoušel:: odpojil jsem všechny kabely od spínačky, oddělal jsem panel s pojistkama - zůstala tam jen kostra, pojistka na 30ku a kabely ke spínačce a nic. Jedině když jsem odpojil jednu z těchto částí došlo ke zhasnutí.

kdyby někdo měl zkušenosti s tímto problémem ať mi prosím pomůže.

údajně to dělá od doby co se do toho někdo vloupal a chtěl stím odjet, tak asi vytrhal kable a ten co to potom zapojoval zpět tak natáhl jiný plusák.

Jestli máte někdo schéma zapojení elektriky na favorita 93ku, tak bych byl moc vděčný za poslání
Extreme Tyres