Prosíím o radu .....

prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 17.03.2009 do 21.03.2009, založil/a Jeffiq
řadit dle data
22:36:36
21.03.2009
Jeffiq
no ano ano to by bolo..aale ked ono sa mi to kaslalo hned ako som zapol spinacku no ja neviem....poskusam....ja nwm som vytiahol ten panel kde su tie 4 vypinace aa trosku posprlal aa prestaloto vyhadzovat..ja neviem cisatam moholo nieco opierat a skratovat aaale ako to malo vpliv naspinacku no nwm
09:32:46
21.03.2009
Bobesh
-> Jeffiq: Zkus klasický postup eliminace kabelů za pojistkou: co je za pojistkou odpoj a postupně zkoušej připojovat. Jeden z kabelů bude mít enormní odběr,jiskření,čmoudíci,z áblesky,popř. vezmi na pomoc ampérmetr s dostatečným(!!!) rozsahem. Marodnej okruh nezapojuj,zbytek připoj,odskoušej a porovnej s manuálem co ti chodí a má chodit,co nebude pracovat je onen zkratovanej bazmeg.
21:59:50
18.03.2009
Jeffiq
no vyskusam....bo toto hned ako som zapol klucik tak chvilku bolo pocut ako skratuje aa potm vybivlo pojistku....aale neviem ked som ho hned nstartoval ze som necakal zo zapnutym klucom tak svietilo nabijanie aa po chvili vyhodilo pojistku
21:48:52
18.03.2009
technic autotronic
zkus odpojit kabel od karbece, me se stalo, ze jak ma to vyhrivani sytice, tak se to nejak probilo a tam mi to zkratovalo
20:24:08
18.03.2009
Jeffiq
no povodne tam mala byt 8A..skusal som tam dat 16A zapol klucik aa niekde ako su tie 4 vypinace nad kúrením bolo pocut ako keby tam nieco skratovalo....a potom odpalilo pojistku
19:29:58
18.03.2009
Kuladmin
projdi komplet pojistkovku radsi ji vyndej a i proletuj a pa kprojdio komplet vsechny draty v palubce a u motoru nekde mas proste zkrat pak jeste mrkni i ke starteru. Jakou pojistku ti to prepali?
19:49:45
17.03.2009
Jeffiq
Mám favorita a objavil sa mi taký probléém ze ked zapnem klucik do prvej polohy kedy sa maju rozsvietit kontrolky tak chvilku vsetko funguje svietia aj kontrolne rucicky teploty aj stavu paliva vystupia...no po chvili nieco vyskratuje a vsetko vyhasne...neustale mi vyhadzuje pojistku...a ked ju vyhodí tak nefunguju smerovky ani otackomer ani rucicky paliva a teplotya a dokonca pri nastartovani nedrzi ani volnobeh...hned zdochne.. ...neviete mi niekto prosíím poradit co stím moze byt????vopred dakujem za rady...
Extreme Tyres