zprovoznění mpi v šáde Hk a okolí

prohledat
12 příspěvků (zobrazeno 1 až 12) od 28.04.2009 do 05.05.2009, založil/a zidlik
řadit dle data
20:01:14
05.05.2009
zidlik
-> Hrabosh: jj dám vědět..když to pojede tak to poznáš to budu jásat po celym virtu3
18:00:03
05.05.2009
Hrabosh
-> zidlik: Tak program, co se dá jen tak sosnout to asi nee. Řešili to třeba tady: pandora.idnes.cz/part/... /8764

Spíš bys potřeboval sehnat obraz té paměti a nahrát ho tam ... no uvidíš, jak dopadneš zítra na té diagnostice. Jestli je to zablokovaný immobilizérem, budeš tam asi mít tu chybu 17978 jako já. Dej pak vedet, jak to dopadlo.
15:07:39
05.05.2009
zidlik
-> Hrabosh: sorry že sem dřív neodpovídal...co když mě ten idiot lhal a ta jednotka ten imobilizer normalne potřebuje...je na to nákej program co se dá někde sosnout nebo něco??
15:05:19
05.05.2009
zidlik
-> Hrabosh: tak takhle přesně nák to je u mě akorát vod klapky si myslim že nic slyšet nejde...zejtra to vezem do servisu ta kse uvidí...už tam na to je připraveno mrtě diagnostiky tak sem zvědavej
20:51:29
03.05.2009
Hrabosh
Tak, dnes jsem to testoval. Měl jsem to rozložený na stole s připojenýma všema čidlama kromě senzoru klepání. Jednotka immobilizéru připojená nebyla.

Po "zapnutí klíčku" se seplo relé palivového čerpadla a elmag. ventil nádobky s aktivním uhlím. Taky byl slyšet nějakej zvuk od klapky vzduchu, ale na pohled se nehýbala. Sundal jsem ten deklík pod kterým je převod klapky a zapnul jsem to. Motor pohony klapky se točil na druhoiu stranu, dojel na doraz a zpátky. V error codech mám ale tohle:

17978 - Engine Start Blocked by Immobilizer

P1570 - 35-00 - -

00282 - Throttle Position Actuator (V60)

41-00 - Blocked or No Voltage

01087 - Basic Setting Not Performed

27-00 - Implausible Signal

Takže tu klapku budu muset ešte proměřit.
12:19:38
29.04.2009
zidlik
-> Hrabosh: no jasný to by bylo dobrý kdyby si to skusil..já nevim mě prostě nák nejdou naistalovat ty ovladače ktomu kabelu obd2
10:32:42
29.04.2009
Hrabosh
Já myslim, že bez toho VAG-COMu se nehneš. Můžu zkusit o weekendu vytáhnout tu elektroniku z krabice a zapnout to, jestli se mi pohne klapka. Já k tomu sice mám jednotku immobilizéru, ale nemám jeho čtecí cívku a správnej klíček.

Ta jednotka umí nějaký testy akčních členů, že? Minimálně tam bylo něco o relátku palivového čerpadla a elmag. spínače odvětrávání nádobky s aktivním uhlím ...
07:43:07
29.04.2009
zidlik
-> Hrabosh: jj je tam simos 2p..von me tvrdil ze to me to ma jit bez imobilizeru ze to bylo delany..kdyz sme to zkouseli predtim na vagcomu tak neslo dat zakladni nastaveni ani akcni cleny vsude to psalo chybu pak ji vodvez nakymu znamymu ten sni neco delal a pak me ji dal do ruky ze kdyz to pripojim ze uz by to melo jit ja to pripojil votocim klicek cerpadlo nasaje benzin ale skrtici klapka se ani nehne a nenaskoci to...a ted nak nemuzu na kompu zprovoznit vagcom abych to skusil znova
07:21:38
29.04.2009
Hrabosh
Jj, mozny to je. Jestli tam mas SIMOS 2P ( tzn. elektronika z Fel. MPi ), tak bych to mohl teoreticky zkusit, protoze ji mam doma.

Takze Ty tam jednotku immobilizeru vubec nemas, jo ? BTW ... nemuzes se s tou jednotkou spojit? Pres VAG-COM? Ona hlasi, ze je zablokovana ...
21:26:59
28.04.2009
zidlik
-> Hrabosh: je to fabie ale elektrika je z felicie..cidlo polohy kuli tomu by to nenaskocilo ale me de v oto ze se ani nehne ta skrtici klapka..myslis ze by se nemusela hnout kuli imobilizeru??me totiz ten idiot vod kteryho to mam tvrdil ze imobilizer je z jednotky vodjebanej
19:42:28
28.04.2009
Hrabosh
IMHO bud immobilizer, nebo cidlo polohy klikove hridele. Muzu se zeptat z jakyho je ten motor auta? Normalne bych rekl Felda, ale mate me ta remenice na prsou.
09:50:15
28.04.2009
zidlik
tak já na to už nemám nenajde se tady někdo kdo by mě to ve škůdce zprovoznil samozřejmě že za nákej finanční obnos...popř. kdyby tady někdo vo někom věděl tak dejte please vědět.dík..sem na tom tak že votočim klíčkem sepne se čerpadlo nasaje a vypne ale nenastaví se škrtící klapka a nechce to startovat..prostě už nevim
zvětšit zprovoznění mpi v šáde Hk a okolí - obrázek od zidlik vložen 28.04.2009 09:50:15
Extreme Tyres