favorit: výstražný brzdový klakson

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 01.05.2009 do 01.05.2009, založil/a Tomaso435

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:

Zastavil:Tomaso435

řadit dle data
13:41:13
01.05.2009
Tomaso435
super dík kuci, bylo to zkutečně tím, dva kontakty se nedotýkaly,, byla tam kolem cínu prasklinka, tak sem to propájel přidal trochu cínu a je to ok,, uf136

s tím rádiem je to fakt,,, asi by to nebylo špatný nechat jen paměť na stálý,,,, protože když dlouho nejedu tak je po baterce,,,,,,,,,, a dělá to zkutečně rádio, zkusil sem ho odpojit a ok,,
12:54:34
01.05.2009
LiMaK - 742 forever
presne tak jak pise -> Kuladmin:

na 99% bych to videl na studený spoj v tom tišťáku.....

zbylé 1% dávám zaoxidovaným svorkám pojistky....

Známej chodil kolem auta, pulku zimy než se odvážil jít ke mě na radu a bylo to studenákem v pojistkovce, za 15 minut pádil dál....a to bylo v zimě, když bylo auto promrzlé tak vše OKa, jak zatopil, tak prestaly svítit svetla, radio sterace,topení...skoro vsecko...ideal do mrazu :-)

ten byl pekne nasranej, bo porád vsecko presne ví a pak nakonec oprava 15 minut, 0kč
12:21:58
01.05.2009
Kuladmin
A to je karbec nebo strikacka? jakou to ma pojistkovku tu starou nebo novou? pokud starou zacni tim ze proletujes tisteny spoje na ni. A radio byt tebou tak na stalem + necham jen pamet a druhy + dam na ,,klicek,, at ti to nezere zbytecne baterku.
upraveno 1x, naposled 01.05.2009 12:24:22
11:05:31
01.05.2009
Tomaso435
kuci, tak včera mi najednou vypnulo rádio,který mám napojený za pojistkou na kterej je stálej proud pak jsem zjistil že mi nefunguje klakson světelná houkačka a ani výstražný blikny a světýlko interieru.... pojistka je ok, a když sem tam někde na něco zatlačil na chvíly se to zase umoudřilo,,, a pak zase nic,,,, no dojel sem v noci i tak domu, ale asi 3 km před barákem mi vypnul motor . po minutové odstávce opět ochotně chytnul a dojel až dom, k tomu vypnutí motoru, to se mi stalo před týdnem dvakrát za sebou při popojíždění po městě,,,, a začalo to dělat až potom, co při nastartovaným motoru mi bratříček odpojil kostru od baterky(vypínačem),,,,,, a asi 3 vteřiny to tak běžělo,,, jinak podobná věc se mi stala v zimě při dobytí baterie, pomohlo vyčistění pojistovky,, ale ted už fakt nevim,,,,,,,,,,,,,,,, tak se ptám,,,, je možný aby tohle zavinila vadná pojistkovka? či spínačka?

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:

Zastavil:Tomaso435

Extreme Tyres