Nefunguju kontrolky na new budíkoch

prohledat
11 příspěvků (zobrazeno 1 až 11) od 24.05.2009 do 02.06.2009, založil/a DJFrndzalica
řadit dle data
20:56:41
02.06.2009
DJFrndzalica
Takze problem je vyrieseny, dal som novy regulator a vsetko OK4
10:37:02
31.05.2009
DJFrndzalica
→ TheronBB_130LR: vymenil som cely panel so vsetkymi budikmi (nie jednotlivo) a este ma tak napadlo ze ja vlastne nemam zapojeny otackomer, ale vedie od neho nejaky zlty kabel ktory neviem vobec kde ma ist takze som ho ani nezapojil.....ostatne vsetko by malo byt spravne pozapajane.......a teraz ma tak napadlo, ze ked som auto kupil tak kabel od autoradia bol tahany velmi nezvycajne a to priamo od radia surovo na baterku ale bola na tom kabli poistka, tak som to spravil tak ze + ide cez prvu poistku a - cez matku pripevnenu o kostru (na tuto matku su napojene aj blinkre).....ale vcera som skusil spravit to ze som jednoducho odpojil radio a dobil baterku ze co to spravi (dobil som takym sposobom ze kamos roztlacil a bez zapnutych svetiel a vobec ziadneho spotrebica som na mieste poturoval cca minutku) a potom som v pohodicke nastartoval zapol aj svetla a uz sme boli tam kde aj predtym10 cize moznost ze to robi radio som vylucil
02:47:09
31.05.2009
TheronBB_130LR
no karle ako kukam vsetko skontrolovane a aj tak nejde skusil si vymenit len costo otackomer v celej tej sekcii budikov ze ponechas stary panel a len vymneis otackomer? resp povymineal budiky postupne ci niekde nieje tam chyba mam jeden aj ja tak ti ho viem pozicat ak by bola chyba niekde tam.... vsetko mas pozapajane dobre&,??? pouvazujem nadtym a popytam sa jedneho pana bude mi asi vediet poradit tak zatial zistuj
23:28:46
30.05.2009
DJFrndzalica
→ Evž@: poistky som pozeral tiez, vsetky su OK
23:25:16
30.05.2009
Evž@
-> DJFrndzalica: a co takhle spálená pojistka....mrkni na to...třeba druhá zleva.....zkontroluj všechny
23:14:15
30.05.2009
DJFrndzalica
No takze, ziarovky su vsetky skontrolovane, su OK....lenze mam velmi velky problem, ked nastartujem a zapnem svetla tak osvetlenie budikov zacne svietit strasne slabo az nakoniec samotne svetla prestanu svietit a dokonca uz nejdu ani blinkre ani ziadna elektrika a motor jednoducho zhasne, ale ked dam len parkovacky tak to ide dobre a aj ked nezapnem vobec tak to ide v pohode......zmeral som napatie, takze pri vypnutych svetlach na volnobehu zo zohriatym motorom mi ukazuje 8 A, pri zapnutych parkovackach 7 a pri stretavacich svetlach 1 a vzapati to uz aj zhasne....ale este viacej zaujimave je to ze ked som uz vypol motor a zmeral som to tak postupne pribudalo najprv 10 potom 11,5 a nakoniec 12, jednoducho ked som vypol motor ako by sa sama dobila, vtedy som to skusil natocit ale marne.....napadlo ma ze by to mohlo byt autoradio, pretoze je vedene minusovym kablom na blinkre, tak som to odpojil ze co to spravi ale nic stale to iste.....takze uz pripada do uvahy jedine budiky, pretoze toto zacalo robit odvtedy ako som ich prehodil (stare boli klasicke okruhle bez otackomera so zdruzenymi kontrolkami, nove maju uz otackomer), inac od otackomera mi vedie nejaky zlty kabel ktory je nezapojeny takze ma tak napadlo ze ci by mi to nerobil prave ten........vopred dik za vsetky uzitocne rady
12:56:16
25.05.2009
DJFrndzalica
→ Rabbit: ziarovky som kontroloval, vsetky su ok a k tym budikom: teplota ide spravne tak ako ma, benzin - rucicka ukazuje blbo, nejdu ziadne blinkre, kontrolka na dobijanie a hmlovky, a pri zapnutych svetlach osvetlenie budikov svieti velmi slabo
10:50:44
25.05.2009
David29
-> Rabbit: Kostra je základ-)

Jinak myslel jsem pochopitelně kostru hlavně na samostatnecjh budících...
01:36:16
25.05.2009
Rabbit
DJFrndzalica:

No žárovky máš doufám zkontrolovaný. A budíky dělaj co (teplota, benzín), fungujou normálně? Svorkovnice máš propojený správně (čísla seděj)? Popiš pořádně co to dělá a nedělá jestli ti nepomůže to co sme napsali.

David29:

No já nevim, v kostře bych asi chybu nehledal jestli jen přehazoval kus za kus a předtim mu to svítilo. Ale když na budíky cvičně přidá další kostřící drát, tak určitě nic nepokazí.
upraveno 1x, naposled 25.05.2009 01:41:20
23:40:13
24.05.2009
David29
-> DJFrndzalica: Zkontroluj ukostření
23:03:29
24.05.2009
DJFrndzalica
Nazdar, prehodil som budiky na mojej 120 (M-ko) stare nemali otackomer, mali tam ten zdruzeny pristroj s kontrolkami, nove maju otackomer ktory zatial neni zapojeny.......lenze ked som ich nasadil a zapojil tak nejdu ziadne blinkre, kontrolka na dobijanie a hmlovky, kontrolka na palivo blbne a ked zapnem svetla tak osvetlenie budikov svieti velmi slabo (takmer vobec)....kde moze byt asi tak chyba ?
Extreme Tyres