-> Kuladmin: -> petr s: díky za rady kde hledat a kam šáhnout... teda blbější místo snad neexistuje ale naštěstí stačilo domáčknout konektory a je to ... svítí... pro příště vím, kam šáhnout-případně kde měnit :) díky
23:02:53 11.07.2009
beastyLA - ten první
-> Kuladmin: kouknu a dám zítra echo
22:59:32 11.07.2009
Kuladmin
-> beastyLA - ten první: Je to lepe videt zespodu. Pac zeshora je to kryti za starterem.
22:56:12 11.07.2009
beastyLA - ten první
-> Kuladmin: nic plandat jsem v motorové části neviděl... a ted už nic neuvidím... až ráno...
-> beastyLA - ten první: No mohl ti jen upadnout dratek ale vetsinou upadne prave i s casti - konektorem - pokud tam mas ten prvni obycejny jako maji facka. Neni nic jednodussiho nez se za svetla u auta ohnout a podivat se na vlastni oci. Stejne se tam musis podivat abys vedel kterej druh koupit !!! Jsou min 2 mozna i 3!!
já si myslel, že to bude něco jako ve 120 :) nejaký upadlý drátek, ne, že bude odešlý celý díl
ok, v pondělí skočím do mototechny :)
22:27:51 11.07.2009
Kuladmin
Ceho se bojis to nevim je to brnkacka, dyt sem ti to napsal je to na prevodovce zepredu trosku vic zespodu - jak je ten spodni kryci plech u motoru tak v tom miste je i kousek preresah - kryje to prave tento spinac.
Pokud budes davat novej resp ho kupovat je jich vic tak pozor musis koupit ten sami co tam mas. Maji ruzne konektory but obyc nebo WVckovej a ruzny zavity - dva ruzny prumery. Kdyz ho vysroubujes potece olej ale kdyz to udelas rychle nebo zacpes prstem tak ti vytece minimum.
z nějakého důvodu se mi při zpátečce nerozsvítí ano jedno zpětné světlo :( koukal jsem na žárovky - jsou ok, do pojistkové skříňky-vše ok. pak mne napadá jen čidlo na "šajtrpáce"... ale jak na to? poradíte mi? diky
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod: