bzučák zapnutých světel

prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 09.08.2009 do 10.08.2009, založil/a JoseA
řadit dle data
11:24:27
10.08.2009
JoseA
Dík chlapi, budu hledat někde pod volantem, už ani nevím kde mají staré škodovky pojistky, sem myslel že pod kastlíkem jak fáčko. Když to nenajdu, tak dědovi nalepím cedulku "" S V Ě T L A "" na volant a snad už nebude tolik zapomínat 5
23:30:41
09.08.2009
StepaNoFUN
-> JoseA: S největší pravděpodobností bude ta pitomost (krabička 1x1x1,5cm, černá nebo bílá s dvouma slaboučkejma drátkama) vlevo pod palubovkou někde kolem pojistek. A připojuje se (mě se to teda vůbec nelíbí a byl bych pro složitější zapojení, ale tohle na tom bejvá napsáno a funguje to) zvrchu mezi pojistku č.2 a pojistku č.3...
23:28:27
09.08.2009
U-Geen
-> JoseA: po zvuku :-) ja to pripojoval u pojistkovky, ale kazdej kutil si to asi dela po svym :-)
23:28:24
09.08.2009
Matthes, záškodník z TechWebu
Vetsinou se to vyvadi z nektery pojistky svetel a druhy pojistky, tak jit po neorigo dratech...
23:20:32
09.08.2009
JoseA
Předem sorry jestli se to tady řeší, prosím hoďte jenom odkaz, prošel sem pár stránek posledních témat a nenašel sem tam tuhle blbost. Nejde o mě, nemám s tím problémy ani sem nikdy neměl, sem zvyklý zhasínat už při parkování a než vylezu z auta to ještě kontroluju, navíc tam myslím aj nejaký pípák mám. Ale jde o dědu, který s tím má problémy, v bývalé škodovce to totiž mě, teď má druhou a chce to po mně předělat, protože dneska zase dojel do kostela, nezhasnul a pak ho musel asi farář roztláčet. Kde tu cipovinku hledat? Měl by to mít ve škodce, co má odhlášenou ve stodole na ND a do druhé škodky, kterou jezdí to chce nakopat.
Extreme Tyres