zapojení elektriky

prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 23.10.2009 do 23.10.2009, založil/a kudlin
řadit dle data
18:41:59
23.10.2009
kudlin
hoši dík za snahuj,už mě to jede.Nakonec sem našel obrázek,kde to šlo zvětšit a očíslování zůstalo čitelné.

A pro ty ukecané pány ze slovenska,nikdo neumí všecko,nikdy sem elektriku na autě neřešil,až teď.Chtěl sem okamžitou pomoc od machrů,ne od ukecaných rádoby expertů přes škodovky.pomohl sem si sám.jak tak pročítám ty fóra,každý by jen psal,ale zabrat nikdo.no už mi to jede,svépomocí,a nikdo mi radost z toho nezkazí.zdarec.jo a mimochodem,škodovka je dobrá tak fakt akorát na bugynu nebo traktor,po druhé světové válce celá automobilka stojí za prd.
16:45:01
23.10.2009
Strašlivý Píďa (aka PeťaKlíč)
-> darklord: on vravi že nechce schému ale chce schému kde budou dráty od sebe namalovaný dál než 3mm nejlépe 3 cm a nepovede jich vedle sebe víc než 2 3
13:54:56
23.10.2009
darklord
-> Peťa Klíč: sak vravi ze nechce schemu ale mas mu to nakreslit :D takychto mam najrasdsej.

-> kudlin: najdi si niekde knizku od skodovky. v nej je schema, tu si prekresli a vymaz draty co su ti navyse (svetla a pod). Cisla konektorov na spinacke aj na regleri v tej scheme su, neboj.
12:57:09
23.10.2009
Strašlivý Píďa (aka PeťaKlíč)
to je všecko ve schématu ne? 4
12:54:28
23.10.2009
kudlin
Všecky zdravím.Mám doma ze 120 obě nápravy a komplet motor,cívky,relátka.Posta vil sem z toho bugynu a neumím zapojit elektiku.Vím že tu jsou schémata,ale i tak mi to nejde.Prosím nějakého machra o pomoc,třeba o nějaký namalovaný obrázek,kde by bylo pro blbečky(pro mě)polopatě vysvětleno zapojení na klíček,přes baterku,startér a dobíjení.Abych věděl z jakého čísla na klíčku kam vést drát,co znamená na krabičce M,DB- a B,jak zapojit alternátor.Zkraátka chci docílit toho,aby to startovalo a dobíjelo.Kdyby mě s tím chtěl někdo pomoct,tak ať mi to prosím pošle na mejl.A když to pojede,nejsem vůbec proti nějaké finanční odměně,nebo můžem se pak ožrat,já sem z Luhačovic.Moc dík Honza
Extreme Tyres