Výstražná světla

prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 23.11.2009 do 25.11.2009, založil/a ZdeněkH - zrušená registrace
řadit dle data
06:15:51
25.11.2009
ZdeněkH - zrušená registrace
Ježiši to bude porod ono je to spojené s infocentrem (ovládání klimy a dalších blbin) a to bude práce hnusná, ale dík
15:04:20
24.11.2009
Kuladmin
Tak to vubec netusim s temyhle auti ... to jde mimo mne ale skus vyjmout ten spinac varovnych a mozna hned budes videt.
06:14:13
24.11.2009
Je to ital Lancia Kappa turbokamna, ale kde vzít nějakou další informaci netuším. A myslíš, že když to bude vypínač bude to reagovat takto?

Už se mi i stalo, že jsem si s tím jednou hrál a mačkal to pak odejdu z auta a po pár hodinách kouknu z okna na auto a ono si tam vesele samo bliká i když neblikalo když jsem odcházel.
09:27:46
23.11.2009
Kuladmin
a co to je za auto?? treba octavie pokud se nepletu ma todle ve vypinaci prave tech vystraznych a casto se to tam sype.
06:38:13
23.11.2009
Mám takový problém na svojim autě není to sice škodovka, ale snad by někdo věděl a mohl poradit. Jde o výstražná světla jak je v nadpisu a problém je ten, že nefungují. Ale proč? Pojistka by měla být dle schémat a popisů jen jedna společná i pro běžné blinkry a normální blinkry fungují. Napadlo mě špatný vypínač výstražných.

Teď to začne být trochu složitější popíšu co to dělá. Mám zapnutý motor, zapnu pravý blinkr (vše funguje ok) a zmáčknu výstražné a teď co přijde. Výstražné samozřejmě nefungují, ale bliká mi to tlačítko co jsem zmáčknul z toho usuzuji, že tlačítko je ok.

Prosím poradil by někdo kde by mohl být problém? Na stránkách s tímto autem je víc lidí co jen umí blbě kecat, ale poradit ne.

Třeba to někoho potěší je to italská čuba takže klasika ital a elektřina nejdou dohromady 6
Extreme Tyres