-> El_Burro: Zkontroluj všechny kontakty a ukostření u budíků který nefungujou, může být problém v kostře (přes centrální šroub - s citem přitáhnout tu matku, očistit kontakty) nebo s oxidací těch signálních kontaktů. Další možnost je vylomený kontakt z plošnýho spoje nebo prasklý cín, spraví to pájka.
Přidával jsem otáčkoměr do 1.3 BMM a po výměně jsem měl stejný problém - palivoměr neukazoval a teploměr byl úplně mimo rozsah - na plošným spoji byly od vlhkosti zoxidovaný kontakty a budíky fungovaly jenom když auto poskočilo na výmolu.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Otáčkoměr - z dvou jeden?
00:59:06
16.12.2009
16.12.2009

Klubko_
-> El_Burro: znovu spojeni prerusene cesty na plosnaku prepajenim budto dratkem nebo jen prezatenim cinu pres preruseni.
ovsem ted k tomu, cos to teda prehazoval? Jen ten vychylovaci mechanismus? Udelat z tech 2 jedny funkcni...no ono je uz dost divny, ze ty budiky nejdou, preci jen tam se nema moc co pokazit. Nemels to na diagnostice? Esi tam neni nejaka zavada v RJ a kvuli tomujdou blbe budici.
ovsem ted k tomu, cos to teda prehazoval? Jen ten vychylovaci mechanismus? Udelat z tech 2 jedny funkcni...no ono je uz dost divny, ze ty budiky nejdou, preci jen tam se nema moc co pokazit. Nemels to na diagnostice? Esi tam neni nejaka zavada v RJ a kvuli tomujdou blbe budici.
23:38:11
15.12.2009
15.12.2009

El_Burro
-> Peťa Klíč: Promiň ale nevim co je klemování
a budík to mi pak došlo že nebude mít efekt

09:41:08
15.12.2009
15.12.2009

Strašlivý Píďa (aka PeťaKlíč)
zkoušel jsem přehodit pouze otáčkoměr ale bez úspěchu znamená co? podíval ych se na plošák jestli není někde přerušenej a zkusil překlemovat 

09:35:48
15.12.2009
15.12.2009

El_Burro
Zdravím mám u mé Felicie 1.6 problém nefunguje mi už od doby co jsem auto dostal otáčkoměr funguje pouze od určitých otáček a ještě ukazuje blbosti.Tak jsem si koupil kompletní budíky z jiné 1.6 a když jsem vyměnil tak mi fungoval otáčkoměr ale nefungoval palivoměr a teplota vody
,zkoušel jsem přehodit pouze otáčkoměr ale bez úspěchu asi to bude v nějakém tom tištěném spoji.Nevíte jak udělat z těch dvou budíků jedny kde bude vše funkční?V elektrice se moc nevyznám tak žádám o pomoc