skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Spinacka 1203 vs shade
20:21:12
12.01.2010
12.01.2010

nitroman
Nikto nevie na isto???
10:48:36
08.01.2010
08.01.2010

Jozka
-> petr s:
Že by zámek na rezervu pro 1203 valník? Ale stovkovej je zajímavej - takovej jsem měl na 1203 dodávce na dvířka víčka nádrže, ale pod ním už nebyl ten zamykací uzávěr, takže je to nějaká XXL sada, protože dodávka měla snad kolo uvnitř vzadu na stojáka, pokud se pamatuju..
Ty 1203 možná s nějakou prodlevou na ty novější komponenty osobáků přecházely, takže hodně záleží, z jakýho ročníku a na jakou 105/120 - jsem zvědav, co ti na to kdo odpoví, jestli někdo. Poradil bych koupit a zkusit, je-li to zajímavý, přesně jedině znalec obou typů nebo porovnáním katalogů..
Odhadem bych tipnul, že víčko a dveře budou v pohodě (na dveřních by se ty koncový díly daly případně prohodit s původníma), problém bude s odlitkem spínačky řekl bych, co jsem viděl, tak ten kolík zámku řízení býval rozdílnej, vložka neměla správný počet kontaktů a ani nešla jednoduše zaměnit - zajišťovací červík měl jinej průměr a byl jinak umístěnej. Ale co jsem viděl já, nemusí být univerzální, viděl jsem těch sad jen pár a už vůbec žádnou mladší než 1990..

Ty 1203 možná s nějakou prodlevou na ty novější komponenty osobáků přecházely, takže hodně záleží, z jakýho ročníku a na jakou 105/120 - jsem zvědav, co ti na to kdo odpoví, jestli někdo. Poradil bych koupit a zkusit, je-li to zajímavý, přesně jedině znalec obou typů nebo porovnáním katalogů..
Odhadem bych tipnul, že víčko a dveře budou v pohodě (na dveřních by se ty koncový díly daly případně prohodit s původníma), problém bude s odlitkem spínačky řekl bych, co jsem viděl, tak ten kolík zámku řízení býval rozdílnej, vložka neměla správný počet kontaktů a ani nešla jednoduše zaměnit - zajišťovací červík měl jinej průměr a byl jinak umístěnej. Ale co jsem viděl já, nemusí být univerzální, viděl jsem těch sad jen pár a už vůbec žádnou mladší než 1990..
21:43:41
07.01.2010
07.01.2010

petr s
-> nitroman: Hlavně ten visací zámek je dobrej
21:39:41
07.01.2010
07.01.2010

nitroman
Bude pasovat spinacka, zamky dveri a palivova nadrz z 1203 na shade??? Mam moznost si zohnat sadu na 1 kluc za zaujimavu cenu, tak ci sa to vobec oplati... feldarjeronimo.rajce.idne
s.cz/fab