ventilaroe felicia

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 18.01.2010 do 18.01.2010, založil/a one007
řadit dle data
10:42:48
18.01.2010
StepaNoFUN
Tak nevím, ale problém s chlazením jsem u feldy 1,3MPi ještě nezaznamenal... Teda pokud bylo všechno v pořádku... A u 1,6MPi jsem měl problém jednou jedinkrát. Když jsem táhnul při 40ti stupňovým vedru 2tunový Mondeo na laně a musel sem v hodně prudkým kopci zastavit, protože mi jeden idiot nedal přednost. Tím pádem jedničkou až nahoru a to se opravdu chladit nestíhalo... Ale větrák běžel a pomohlo krátkodobě topení. Takže pokud chodí čidlo tak jak má, nevidím v ručním spínání ventilátoru žádný velký plus.

Nicméně pokud na tom trváš, doporučil bych stejně výměnu čidla a vypínač (nebo relé - což je jak píše Kuladmin o dost lepší řešení, protože nemusíš tahat silný dráty a dávat nějakej monstr vypínač) k němu připojit paralelně... Nestane se Ti potom, že se větrák nezapne vůbec pokud bys na něj zapoměl....
10:00:42
18.01.2010
one007
nie nevarim to sa chystam na leto...
09:31:10
18.01.2010
Kuladmin
Pokud to chces teda tak udelat sic dle meho je lepsi dat spravne cidlo treba s mensi teplotou spinani, tak vyjmy ty dva dratky co jdou do cidla a na ne si natahni ten vypinac.Nic vic nic min. Samozdrejmne at ty draty jsou silnejsiho prurezu. A kdybys to chtel udelat pomoci relatka jeste lepsi.

PS: Jestli varis i ted v zime je nekde chyba.
08:59:10
18.01.2010
one007
chcem si spravit rucne spustanie ventilatora vypinacom...chcem sa len opytat ci to staci napojit na ten kablik co ide dole do toho cidla? staci vybrat konektor a donho zapojit dve kabliky alebo ako? mam 1.3mpi.
Extreme Tyres