Takhle vypadaji ty klice mam tam dokonce dva a ten jeden vypada jako pouzivanej ale od ceho? nemam shaina (nakonec to bude od vysaciho zamku od garaze kdesi v Německu)
Tak problém s vypínáním spuštěného alarmu jsem vyřešil. Koupím nový spínač na klíček. Teď ještě najít šikovného autoelektrikáře, který se vyzná v alarmech. :-) nevíte o někom v okolí brna
22:20:05 24.01.2010
Jaktak
-> Kuladmin: foto nemam ale kdyz hodis fotku ty tak ti reknu jestli je to on, ale ten klicek muze vypadat jakkoli a u ruznych vyrobcu/modelu se muze lisit
-> A- trej: Tak zalezi od koho mas ten alarm ja mel napr. tusim od Jablotronu a k alarmu byla takova karta jako je kreditka a na ty byl urcitej kod a bez ni prej nesel udelat novej klic ale je to uz hrozne let. Nejlepsi bude zjistit si vyrobce alarmu a podle toho patrat.
22:16:48 24.01.2010
Kuladmin
Bez toho cisla karticky resp by to snad mel byt plisek s cislem ti tezko nekdo udela novej klicek.
A propo vyuziju tematu mohl by nekdo hodit foto toho klicku? JA mam totiz na svazku naky klicek a plechovy stitek s kodem ale nevim kcemu ten klic je pac tam ten alarm nemam hehe tak nemam shaina od ceho by to mohlo byt. Predem diky. Nejsem prvni majitel takze buh vi.
20:06:15 24.01.2010
A- trej
JJ blinkry za provozu fungujou dobře. Blbne to jen při to DO kdy se ten alarm zapíná a vypíná. Kartičku nemám :-( nevěděl by jsi kde najít kontakt na udělání toho klíčku?
14:56:00 24.01.2010
Jaktak
-> A- trej: Tak koukam ze nikdo moc nevi tak prispeju svoji troskou. Kdyz jsme meli jeste felicii, je to ale asi pred 12 lety tak mamka ztratila komplet klice od auta. Meli jsme tam tenkrat i alarm s tim klickem kterym se vypina. Lidi ve skodovce tenkrat vubec nevedeli co s tim a nakonec se menil komplet celej alarm... Podle myho by mel jit vymenit zamek nebo jestli mas od alarmu takovou tu karticku jak je na ni nejakej ten kod tak se zkus obratit na vyrobce aby ti vyrobil novej.
Fungujou ti blinkry na obou stranach kdyz zapnes vystrazny?
19:06:37 23.01.2010
A- trej
Koupil jsem feldu, ale bez klíčku k vypínání alarmu. Potřeboval bych radu zda se ten klíček dá někde sehnat nebo vyměnit ten zámek i s klíčkem. A druhý problém je ten, že pokud odemykám a zamykám pomocí DO tak mi bliká jen levá strana auta. Máte s tím někdo zkušenost ?