problem s elektrikou

prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 17.03.2011 do 23.03.2011, založil/a alfik5
řadit dle data
21:10:05
23.03.2011
alfik5
bolo to v tej poistkovej skrini....kedze ten blbec predomnou co to auto ma tak dal miesto 16 A poistiek 8 A.....a samozrejme zle zaoxidovane kontakty jedno s druhym a narobilo to sarapatu...nastastie som secko poopravoval a secko ide tak ako ma...len este baterku novu kupit...:D
23:20:05
20.03.2011
alfik5
ok dakujem za radu teda...lebo poistky su v poriadku mozno tak bude chyba...tak to vyskusam...dakujem ...:) tento tyzden pojdem na to
23:14:44
20.03.2011
Maveric
-> alfik5: podla toho co si popisal by som to tipol na skrat, a poistky ak mozem odporucit skor ako sa pustis do rozobratia kompletnej kabelaze tak vymontuj poistkovu skrinku a skontroluj cely plosak zo spodu pripadne to preletuj na novo, stalo sa to aj mne a nebol som sam komu sa to casom proste vyklepalo a boli tam studene spoje co robili blbosti. takze tym by som asi zacal ked to bude cele OK aj s poistkami a stale to nebude fungovat neostane ti len hladat dalej po jednotilvych okruhoch. a len na okraj k tej kontrolke paliva to je chybny plavak resp. by to mohol byt predradeny odpor v pristrojovke.

prajem vela stastia a hlavne pevne nervy pri tychto poruchach to je hlavne o casovej a nervovej narocnosti pricom zavada moze byt uplne banalna :)
15:58:33
18.03.2011
alfik5
to sem presne kukal pred tym nez sem sem napisal muj púroblem...len ma napadlo ci nebude nekto vedet co konkretnejsi by to mohlo byt kedze su take priznaky ake som popisal...vsetko premeram aj kontakty obrusim kostru skusim...a tak..len nejaky tip co by to mohlo byt
07:41:50
17.03.2011
Bobesh
-> alfik5: Podívej sem,třeba se něčeho chytíš:skoda-virt.cz/cz/.../1449 29-skoda-120-problem-s-ele ktrikou
00:27:09
17.03.2011
alfik5
jo a detail este...auto som kupil pol roka dozadu...do teraz secko islo....predomnou to mal taky frajer chalan ktory chcel na tom len machrovat vytuningoval to a podobne...nicil motor atd...ostatne veci som akosi zgeneralkoval len tento problem sa teraz vyskytol...
00:23:52
17.03.2011
alfik5
takze porposim skusenejsich o pomoc kedze som skusil secko co som mohol...pred tym ako zacal tento problem auto tyzden stalo kedze sa prehrialo ....problem s prehriatim je uz vyrieseny...ale....nastar toval som,blinkere mi nesli...ani kladivko netukalo...ked dam vystrazne blinkere blikaju secky a kontrolka blika na palubovke len lava...prava nie...na palubovke taktiez svieti dobijanie, tiez budiky paliva a teploty motora su na nule...obcas sa pohnu ale inak stoja...rychlomer ide normalne...svetla svietia normalne ....zajtra to idem secko zmerat...no asi mesiac dozadu bol meneny novy laternator po repase aj s regulatorom....vsetko dobijalo ako ma...vzadu v motorovej casti je splet kablov ...pavucina v ktorej sa ani asi boh nevyzna...takze budem musiet ist po kablikoch...lenze skusal som kontakty...poistky v poriadku....neviem cim to moze byt ci kostra alebo prebija niekde alebo skrat ...neviem...idem aj menit palubovku a tak to budem mat dole cele tak len chcem poradit cim by to mohlo byt...zvazok kablov mam nachystany uz novy....kamarat mi hovoril nieco ze na karburator ide kabel...ze moze byt blbo zapojeny...ze tam ma ist cerveny alebo zeleny alebo jaky.....ze mozno ten....tak neviem odkial ma po spravnosti ten kabel na karburator viest?...ale nejde mi do hlavy ze pred tym secko islo teda okrem toho ze na palivomery ta oranzova kontrolka stale svietila aj pri plnej nadrzi...neviem jak to ten chumaj robil s tou elektrikou....no nieje to ziadna vyhra...skuste poradit cim toto moze byt...zajtra dam vediet ci dobija tych 13,8 - 14,2...ak ano regulator a altik by mali byt v poradku...dakujem vopred za cenne rady
Extreme Tyres