skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
kde zohnat el. palivove cerpadlo??
prohledat
12 příspěvků (zobrazeno 1 až 12) od 20.03.2012 do 18.03.2016, založil/a Robert8899
-> Jarda/felda: 

nevim ci je to aktualne, ale jeden chlapik od nitry predava cerpadla. ma cinske po 20€ ale hovoril ze tie su neni dobre a kupuju ich iba na stare traktory. potom ma magneti mareli obdoba pierburgu za cenu okolo 35€ a potom este americke originalne pre veterany a tam je cena nejakych 80-90€. na bazos.sk ma inzerat.tieto tri cerpadla davaju tlak 0.11 az 0.5 baru co je pre karbec idealne.
-> Robert8899: Já jsem loni objednával benzinové nízkotlaké čerpadlo pierburg(viz první fotka) přímo ze Škodovky v MB cena byla tuším okolo 2000-2500Kč. Jiný kousek mám ve voze už asi 4 roky a funguje jak má. Co se týče té 1203 zkoušej inzeráty, vrakoviště popřípadě si kup nové u výrobce, ale počítám,že vzhledem k ceně se tomu chceš vyhnout.
Jen doplní,že žádný odbočky a předpady nemám a karburátor nemám žádný problém.

Zkus sehnat tuto nízkotlakou,a máš to bez nějakého řešení přepadu,používám několik let a žádný problém
-> Robert8899: muzes jak ten pierburg co mas na foto a nebo treba kostku FACET,oboje jsou spolehlive a daji se koupit ;-)
-> Robert8899 20.03.12 23:10:26: toto čerpadlo mám od apríla minulého roka a nemôžem naň povedať krivého slova 

-> Robert8899: Nedoporučuji, je prý dost poruchové. Ale osobní zkušenost nemám.
-> Robert8899: v podstate môžeš použiť akékoľvej palivové čerpadlo, pri montáži ale musíš dbať na to, aký tlak dáva a podľa toho ho pripojiť buď na priamo (nízkotlakové čerpadlo) alebo spraviť prepad benzínu nazad do nádrže (vysokotlakové čerpadlo).
inac je tam karbec favorit
zdravim...chcem nahodit do skdovky elektricke palivove cerpadlo a neviem kde a ake mam kupit. Docital som ze montuju cerpadla PIERBURG da sa to este zohnat?? alebo da sa pouzit aj z ineho auta napr. z feldy?