Felda-zbesila elektrika

prohledat
10 příspěvků (zobrazeno 1 až 10) od 29.11.2013 do 09.12.2013, založil/a Dakotta

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:

Vyriešene

Zastavil:Dakotta

řadit dle data
10:48:10
09.12.2013
Dakotta
-> Kuladmin: takze problem vyrieseny, auto si kamarat zobral a mozno je uz aj predane, takze tak.. ale podla vsetkeho to bol ten lucas + co sa mi nepacilo-prehodene kable na v svetle. Vdaka za rady 4
20:47:26
01.12.2013
Kuladmin
-> Dakotta: tezko rict takhle na dalku jak hodne to tam je spraseny ale normal kdyz se ti podarilo rozsvitit jak potkavaci tak dalkovy naraz tak pak jedine lukas. Tim bych urcite zacal dej tam jinej original a uvidis hned.
18:38:14
01.12.2013
Dakotta
-> Kuladmin: to je mi jasne s tymi kablami 4 mal som zhodeny plast spod volantu a videl som ich tam, najskor som myslel ze je to od centralu ale budu to bud hmlovky dopredu alebo neviem.. Mohol by to robit ten lucas teda? trocha som s nim pokyval hore dole a tie zadne hmlovky uz idu aj bez prednych, len mi ostali svietit tlmene aj dialky naraz, pocul som ako to prska v tom lucase a potom sa to dalo doporiadku, no nieje vobec problem si zase zaprskat 7
18:27:36
01.12.2013
Kuladmin
Tak vymen ten lucas dej klidne pouzitej ale original ! A co za kabely ti jde od toho vypinace ti my asi tezko reknem jdi po nich kam te dovedou.

Vymen lucas a troufnu si rict ze to bude ok.
17:54:16
01.12.2013
Dakotta
Kable skontrolovane a okrem kablov na samotnych svetlach je vsetko OK zapojene - jedno svetlo je zapojene dobre, druhe ma vymenene dialky/tlmene. Este som zistil ze lucas je nejaky nataveny a od vypinaca na obrysovky su natiahnute nejake podivne kable 7 ma niekto tip?
11:13:02
30.11.2013
Dakotta
-> Kuladmin: nasiel som schemy elektriky aj s farbami vodicov, skusim podla toho. Len sa obavam aby to nedosvietilo uplne, to ma zabije trosku 5
10:44:05
30.11.2013
Kuladmin
-> Dakotta: Tak se postavte vedle druhe feldy a zkontroluj jeji barvy dratu. A mozna bude stacit prehazet piny na konektorech4
23:01:15
29.11.2013
Dakotta
-> Kuladmin: ked to kupil, plast pod volantom bol zhodeny, cize niekto sa asi stural v packach, a tiez na svetlach to bolo a stale je zapojene nejak divne ked som to porovnaval oproti mojmu favoritu. Idealne by bolo asi behnut na vrakac pre druhy zvazok.. ale ked on nechce, ze uz kaslat na to ked to chce len predat 7
17:58:59
29.11.2013
Kuladmin
Musis zjistit zda je to packou - pokud budes davat jinou tak leda original. Nebo zda v pojistkach/relatkach nebo zda jen nekdo prehodil draty ve svetlech.
11:17:01
29.11.2013
Dakotta
Mam pozicanu feldu od kamarata a rozmyslam, ze by som mu dal +- dokopy tu jeho rozhodenu elektriku. Problem je so svetlami, zapnem stretavacky a svietia dialky a zase naopak. Kontrolky svietia spravne podla packy. Vraj aj zadne hmlovky nejdu pokial nezapne predne. Viete niekto poradit?? Chcem sa vyhnut kupe noveho zvazku-nieje to zase moje auto... Aaa sorry ak sa to uz riesilo, potom zmazem ked tak.

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:

Vyriešene

Zastavil:Dakotta

Extreme Tyres