skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pc display do auta
-> King: Proč fuj? jednoduchý, levný, funkční... :-)
-> Stepan FUN: Ale fuj! :-)
A nebo tam prásknout pouze transil a popjdeli
.
*edit: přímo typ: 1,5KE12V

*edit: přímo typ: 1,5KE12V
-> King: Já jsem taky nemluvil o tom, že tam bude fungovat jako stabilizátor, ale jako ochrana proti přepětí. ;-) Takže z 13,8 těch 12 udělá (i když nebude perfektně stabilizovat), ale z 24V je udělá taky. ;-)
-> King 11.04.15 10:28:56:
-> profman: Nějaký hloupý teploměr s hodinami, pokud je přímo určený do auta, bude mít svou vlastní stabilizaci, nebo spíš ji nebude potřebovat a bude fungovat třeba od 9 V do 16 V...

-> profman: Nějaký hloupý teploměr s hodinami, pokud je přímo určený do auta, bude mít svou vlastní stabilizaci, nebo spíš ji nebude potřebovat a bude fungovat třeba od 9 V do 16 V...
-> Stepan FUN: Jenom k tomu napajeni - 7812 je v aute nepouzitelna, protoze pro spolehlivou funkci potrebuje minimalni rozdil mezi vstupem a vystupem cca 3V...
-> profman: Velmi mnoho otázek a málo vstupních informací.
Za prvé - pojistka proti přepětí? V palubní síti auta s napětím 12V mě napadá nejjednodušší stablizátor 7812. Pokud Ti stačí proud do 1A. Ten zvládá vstupní napětí do 24V a leze z toho stálejch 12V.
Ale předpokládám, že se ptáš na to jakou tomu předřadit pojistku proti případnýmu zkratu. V tom případě záleží na tom, co doporučuje výrobce.
Za druhé - kabely pro prodloužení čidel - minimálně takový, jako u toho jsou, lépe silnější. To jestli maj bejt stíněný, nebo stačej normální o5 záleží na tom, co říká výrobce "panelu". Někde stačej obyčejný do určitý dýlky, pak by měly bejt stíněný.
Každopádně by to chtělo alespoň odkaz (nebo typ) aby bylo jasný o jaký zařízení co chceš montovat se jedná a do jakýho auta to chceš cpát.
Za prvé - pojistka proti přepětí? V palubní síti auta s napětím 12V mě napadá nejjednodušší stablizátor 7812. Pokud Ti stačí proud do 1A. Ten zvládá vstupní napětí do 24V a leze z toho stálejch 12V.
Ale předpokládám, že se ptáš na to jakou tomu předřadit pojistku proti případnýmu zkratu. V tom případě záleží na tom, co doporučuje výrobce.
Za druhé - kabely pro prodloužení čidel - minimálně takový, jako u toho jsou, lépe silnější. To jestli maj bejt stíněný, nebo stačej normální o5 záleží na tom, co říká výrobce "panelu". Někde stačej obyčejný do určitý dýlky, pak by měly bejt stíněný.
Každopádně by to chtělo alespoň odkaz (nebo typ) aby bylo jasný o jaký zařízení co chceš montovat se jedná a do jakýho auta to chceš cpát.
Chtel bych zapojit takovy panel do auta ukazuje 3 ruzne teploty a cas. Jakou dat pojistku proti prepeti? A jake draty pouzit na prodlouzeni cidel aby dostalo na motor?