skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Felicia 1.3 Mpi-chybne ukazuje budik teploty
prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 07.05.2015 do 20.05.2015, založil/a Lukáš Mitro
sviečky vymene...nič ale zda sa mi že tak netrha pri pomalšom posuvani sa a diagnostika ukazala lambdu a imobilizer- ten sa sice z pameti vymazal no lambda tam svieti stale...na dalši tyzden dojde nova origo lambda tak uvidime
sviečky som pozeral su suche teda presnejšie čierne...zajtra vymenim už maju 30000km takze načase a aj baterku menim lebo ta moja už nieje bohviečo a napadlo ma že ma stym niečo spoločne- rozhodol som sa za 55Ah exide a diely berim zo skoda-diely.sk asi tak za 100e večšinou origo tak dufam že to bude pokrok
-> Stepan FUN: tak ono když se to uleje nevhodným čidlem tak to pak chytá kdovíjak
-> Lukáš Mitro 15.05.15 22:10:46: keby si šiel do Morrisu tak si na mojej cene , ono tie čínske náhrady budú vždy drahšie na to že cestujú takú diaľku , MB je za rohom
-> Lukáš Mitro: Ani spínačka, ani imo nemůžou souviset s chodem na 2 válce... To spíš těsnění pod hlavou (2 svíčky jsou mokrý)...
no hej suri bol som v askofe a 29e odomna chcel
...objednam zo skoda-diely.sk
A aby toho nebolo malo tak pri štarte bezi jak na 2 valce a po pridani plynu ju zadusi....asi tak po minute uz bezi normalne..dnes som ju zas štartol az na 4. krat...moze s tym mat spoločne že mi spinačka nevracia sama do 1. polohy- imoblizer s stym nesuvisi?

A aby toho nebolo malo tak pri štarte bezi jak na 2 valce a po pridani plynu ju zadusi....asi tak po minute uz bezi normalne..dnes som ju zas štartol az na 4. krat...moze s tym mat spoločne že mi spinačka nevracia sama do 1. polohy- imoblizer s stym nesuvisi?
origo čidlo stojí 8eur...
Zdravim ludia mam taky problem jedneho dna mi prestalo ukazovat telotu na budiku. Hned ma napadlo ze čidlo tak som mal nejake doma prehodil a fungovalo to ale asi tak chvilu. Teplotu sice ukazuje no prevadzkova na budiku je pod 70 a ventilator zopina nad 70 (predtym normalne okolo 100vky ). Dnes som nahodil nove a telota sa sice dvihla no teraz mi zopina ventilator na 90tke a autom trha a stale ho dusi
čidlo išlo len lacne činske ale take iste som tam mal aj predtym ked to všetko fungovalo.... nemal dakto podobny problem??