skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
felicia 99, světla záhada
aby ti svítil potkávačky musej svítit i parkovačky. tudíž kdž máš zaplný tlačítko potkávaček, stačí kdž zapínáš parkovačky. a to že nejde kontrolka je žárovkou. případně jesi nemáš prasklou žárovku ve světle... fávo mi dělá že když rupne žáovka zhasne kontrolka.. nechápu ale je to tak :D
Podle mě praskly žárovky.
zdarte, stala se mi záhadná věc se světlama na felicii. Světla jsem měl tak že když jsem zapl levý tlačítko, tak se zaply naráz obrysové i potkávací světla( normálně svítily obě kontrolky) teď jsem měl ale auto na STK. A jak jsem to dovezdl jsem si všiml že svítí konntrolka pouze obrysových světel.(při zmáčknutí levého tlačítka) ve zkutečnosti však světla nesvítí vůbec. Pokud zmáčknu i pravé tlačítko tak se rozvítí normální světla (kontrolka však svítí pořád jen obrysových) Zrkátka když zapnu levé i pravé tlačítko tak svítí světla normální a kontrolka pouze obrysových. a když zmáčknu jen levé tlačítko tak světla nesvítí žádné a svítí jen kontrolka obrysových.
Poradíte mi někdo jak ten problém vyřešit??
Ps Na stk stím něco dělají? nebo je to pouze náhoda že se to zrovna nějak pokazilo? díky za rady
Poradíte mi někdo jak ten problém vyřešit??
Ps Na stk stím něco dělají? nebo je to pouze náhoda že se to zrovna nějak pokazilo? díky za rady