skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nejdou boční blinkry a potkavacky
-> Spirit: No, mohl bych tam zajet mrknout někdy po víkendu. A zaplatit bych nic nechtěl, maximálně béňo (plyn) za cestu...

Auto stojí v průběžné v Bmw Cartec. Tam pracuji.Docela by jsem to už chtěl dát dohromady.Zaplatim štědře!
-> Spirit: Kde v Praze a jak moc na to spěcháš?
Nevíte o někom kdo to dá dohromady.Auto stojí v Praze.Já to nedokážu :)))
myslím že ten konektor je na topení a okno .ale tady je to už napojené nepřímo.Je to nějaká zbastlenina.
-> Spirit 19.09.16 15:34:44: A tyhle dva kablíky (žlutej a červenej) jsou k topení - jeden před odpor a druhej za něj. ten žlutozelenej není originál, ale již něčí úprava, tak nevím...
-> Spirit 19.09.16 15:31:19: Domnívám se, že ten volný konektor je na připojení přepínače ventilátoru topení a vyhřívání zadního skla...
-> Spirit: Ten volnej konektor by měl bejt cyklovač jestli se nepletu. A nebo právě ty boční blinkry. Hledej protikus. ;-)
Ty konektory v prostoru stěračů by měly bejt připojený na ten odpor topení (je vidět na fotce úplně vlevo pod tím táhlem) Proto Ti to topení nejde. Zapojení vyzkoušej. Jedno je vývod na motorek (to by měl bejt ten samostatnej konektor na jedný straně, vyzkoušíš přiložením někde na +) a další 2 jsou 2 rychlosti. Zapojíš a pokud bude fungovat jen jedna, tak ty 2 prohodíš.
Ty konektory v prostoru stěračů by měly bejt připojený na ten odpor topení (je vidět na fotce úplně vlevo pod tím táhlem) Proto Ti to topení nejde. Zapojení vyzkoušej. Jedno je vývod na motorek (to by měl bejt ten samostatnej konektor na jedný straně, vyzkoušíš přiložením někde na +) a další 2 jsou 2 rychlosti. Zapojíš a pokud bude fungovat jen jedna, tak ty 2 prohodíš.
Tak jsem dnes vyndal palubku a nevim:)
vubec nevim co je za volný konektor a pořád mi nejdou světla a nejde topení.Svetla se rozsvítí palubka a parkovací.A když zapnu větrák na chladič a topení tak jdou i lampy.Topeni přitom nejde.
co je ten volný konektor?
vubec nevim co je za volný konektor a pořád mi nejdou světla a nejde topení.Svetla se rozsvítí palubka a parkovací.A když zapnu větrák na chladič a topení tak jdou i lampy.Topeni přitom nejde.
co je ten volný konektor?
Zapoměl jsi uzemnit některé očko svazku elektroinstalace. Zapnutím topení se ten zaplej zbytek (na stejný pojistce) uzemní a funguje, po vypnutí to uzemnění zase nemá a nefunguje to.
Mám hodně zajímavý problém:))
Koupi jsem Rapida který měl vyndanou palubku.Nějak jsem to poskládal a teď jsem zjistil že nejsou boční malé blinkry a potkavaci světla.Kdyz ale otočím spínače na větrák a topení tak to začne fungovat. Nevíte co jsem prohodil.nechci sundavat zase palubku:((
Koupi jsem Rapida který měl vyndanou palubku.Nějak jsem to poskládal a teď jsem zjistil že nejsou boční malé blinkry a potkavaci světla.Kdyz ale otočím spínače na větrák a topení tak to začne fungovat. Nevíte co jsem prohodil.nechci sundavat zase palubku:((