skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Favo pojistky staré vs nové
Tak jsem nakonec uspel na vrakaci.
-> vmat93: No ceníková cena nového kusu je lehce přes 900,- a to ještě jen v pdf / xls katalozích eshopů, takže se zdá, že i za tuhle cenu není k sehnání :-)
PS: ještě se musím mrknout, jestli ji reálně mám, zatím jsem ji našel jen v seznamu dílů - což nemusí odpovídat realitě.
PS: ještě se musím mrknout, jestli ji reálně mám, zatím jsem ji našel jen v seznamu dílů - což nemusí odpovídat realitě.
Já ještě dnes zkusím objet vrakoviště v Přerově, kdyby neměli tam, tak bych asi vzal.
Novej díl je určitě spolehlivější, ale já teĎ musím fáčko protáhnout stk a nechat tam udělat rozvody, takže 400 + poštovné je za pojistkovku pro mě docela pálka. Ale kdybych nesehnal nic jiného, dám vám hned vědět.
Novej díl je určitě spolehlivější, ale já teĎ musím fáčko protáhnout stk a nechat tam udělat rozvody, takže 400 + poštovné je za pojistkovku pro mě docela pálka. Ale kdybych nesehnal nic jiného, dám vám hned vědět.
-> vmat93: Celkem z daleka (Holice u Pardubic)
taky jich pár mám
ale nedám :-D

-> rsvancara: Ano, to by měla být ona. A odkud jste?
-> vmat93: No nevím jestli to je ono, ale měl bych mít skladem 115-939391 (stav - nový díl), cena 400,-
Nemám jiné. Starý typ nemůžu nikde sehnat.
A nejde to, už jsem to zkoušel. Motor nastartoval, ale nešel vypnout
Není tu náhodou někdo, kdo by měl doma jednu starou pojistkovku a chtěl se jí za nějaký ten peníz zbavit?
A nejde to, už jsem to zkoušel. Motor nastartoval, ale nešel vypnout

Není tu náhodou někdo, kdo by měl doma jednu starou pojistkovku a chtěl se jí za nějaký ten peníz zbavit?
tyjo.. proč to chceš dělat?
myslim že to nepude.
myslim že to nepude.
Ahoj, mám jeden rychlý dotaz: Dá se u Favorita zaměnit stará pojistková skříň (90) za tu novější (92), s plastovými pojistkami, která už byla výklopná? Tištěný spoj je stejně velký, takže by se přehodit dal, KOnektory by tam taky seděly (jen u té novější je jedna zdířka navíc), ale nevím, jestli mají i stejné zapojení drátů v konektorech. Stará pojistková skříň mi vyhazuje pojistku (úplně vpravo - vnitřní osvětlení, klakson, hodiny, varovky a především brzdová světla), letovat to nehodlám, jak se znám, zničil bych ji ještě víc. Jen doplním, že se jedná o 135LS