skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Elektrika Pickup
-> Milan 136: jo některé dráty jsou opravdu vidět na první pohled,že tam nepatří,něco jsem už vyházel.Ale bojím se,abych nevyštípal něco duležitého.
-> Antony - zrušená registrace 21.11.17 20:21:33: hlavne pokud tam bude neco dodelany, tak silne pochybuju, ze to bude k nerozeznani od originalu. To by to musel delat nejakej pacient jako jsem ja. Dodelavky jsou versinou videt na prvni pohled-> JH1972:
No,je tam náký centrál který nefunguje,určitě tam byla náká hudba ,jsou tam takové ty silné měděné dráty,náký světýlka v boudě a motoráku,je tam lpg, které taky už nefunguje,no přijde mě ,že tam toho je fakt hodně.Rád bych tu elektriku dostal do základu a pak si natahal co budu potřebovat sám,abych věděl co je co.
-> Antony: tak zalezi co tam bolo dodatocne tahane
-> JH1972: počítej s tím, že většina pickupu byly holobyty. Takže pokud tam někdo natahal dráty navíc, nebude to na škodu.
Škoda,tak to musím zachovat.
Tak jsem to tam hledal,ale po pravdě nevím co mám stáhnout.Zeptám se jinak,dá se koupit nový kompletní svazek elektriky?
Máme... Nicméně zkus uloz.to a stáhni si origo DP na feldu. ;-)
Chlapi nemáte někdo schéma el.instalace na pikapa 2001?Potřeboval bych to trochu zredukovat,je v tom fakt bordel a natahanejch spousta drátu navíc,ale bojím se abych nevykuchal něco co tam patří.