skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Automatické přepínání denních a nočních světe
-> Nepér: Zrovna jsem čuměl do návodu :-) Pobavila mě pull up dioda :-)
-> Tomaso435: Kdyby ti to nefungovalo, prodám ti můj spínač 

Tak už mám zhruba odladěný zapojení. Budu testovat prototyp. Když to bude spolehlivě fungovat, možná vydám návod. Materiál za pár korun.
To nechci na Favorit... ale to je jedno. Hele a když to vymyslim, nechtěl by to pak někdo taky? 

Na O1 i O2 dělají číňani. Třeba by to šlo přizpůsobit do fáčka
-> Nepér: já tam mám trimr ... na intenzitu
Já právě takovou stavebnici zkoušel a nefunguje to dost dobře. Rozsvítí to až když je tma jak fpytli a bliká to pod stromama fáleji... To chce něco s pořádně odladěnou hysterezí, aby to moc často nepřepínalo a taky se zpožděním třeba 2s když vjedu do tmy a 15s když vyjedu, aby to nestihlo zhasnout v Prahe mezi tunelama... Si to asi nakonec vymyslim sám.
já mám už 4 roky soumrakovej spínač.... se spoždovačem aby to neblikalo při každým stromu. jsem s ním spokonej. ještě sem se nedostal k tomu ty 4 dráty zapojit :-D :-D :-D
jak to najdu vyfotim, nebo ti mužu poslat kontakt na člověka co ti za 100kč udělá stavebnici
jak to najdu vyfotim, nebo ti mužu poslat kontakt na člověka co ti za 100kč udělá stavebnici
Nezkoušel někdo něco s čidlem na světlo, co by v tunelu samo přepnulo z DRL na potkávací a chvíli po výjezdu z tunelu zase zpět na denní svícení? Jsem si namontoval DRL a oni pak postavili tunel a musím na to myslet... A v noci by to samo fungovalo taky.