skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Parkovací senzory
prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 04.07.2018 do 04.07.2018, založil/a dragon_cb_cz
Ty moje byly na konektorech až u jednotky. Jinak čidlo a kabel jeden kus. Nevím, jestli od té doby neudělali upgrade...
-> Nepér: Taky jen zadní... ty senzory jsou na konektorech nebo ne?
Já kupoval už několikrát z levnealarmy.cz nějakou sadu BS 2605 asi za 700 Kč. Jen pípání. Na muj Focus jedny stříbrný. Na další asi 3 auta černý. Všechno to funguje.
-> U-Geen: Sice jen zadní, ale zase fajn cenovka
Tak uvidíme, jak moc na mě žena bude hodná 

-> dragon_cb_cz: mrkni na Jablotron, kolega ted nechaval montovat a vypadaly slusne
-> 11mAjA11: Pípák asi stačí, pokud bude i display s indikací vzdáleností, tak neurazí. Koukám ty Valeo nejdou lakovat? 

Ze zkušenosti můžu doporučit Valeo beep and park, případně jiné řady od Valea, záleží jestli chceš jen pípák nebo i vizualizaci.
Máte někdo tip na dobře funkční aftermarket sadu parkovacích senzorů? Co jsem koukal tak pouze zadní se dají v ČR koupit okolo litru, i s předními do dvojky.... případně dost podobně vypadající sady z Ali za třetinovou cenu
Tak jestli to je nějak rozumně funkční, nebo se radši plácnout přes kapsu za originál...
Jinak není to pochopitelně na škodovku, ale to je asi vcelku jedno

Jinak není to pochopitelně na škodovku, ale to je asi vcelku jedno