co mam ty velky kulaty na nive, tak mi kdysi deda jeste rikal, ze to jsou dalkovy, jsou ze 70.let a neni na nich nic, jen vyroba DDR
Nedavno mi nekdo rikal, ze to jsou pracovni z nemeckyho kombajna... ale sviti proste jak dalkovy
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
mlhovky Favorit
-> miguelias: pracovní světlo

Lepší foto hýr.
Asi to bude ta couvačka.
Asi to dám na favo jako mlhovky, líbí se mi to.
Asi to bude ta couvačka.
Asi to dám na favo jako mlhovky, líbí se mi to.

-> Bukaj: áha :)
-> Tomaso435: www.baworak.cz/articles.p
hp?article_id...
-> Tomaso435: HR je halogenová dálkovka 

-> Bukaj: není dálkovka HR ?
-> Tomaso435: R určitě ne, R je dálkovka. Couvačky nebo různá "pracovní světla" nemusí mít nic. Jinak označení pro couvačku je AR
Takže tyto paraboly bych hledal třeba někde vzadu na Tatře, nebo třeba na Locustě (Bobcat apod)
Takže tyto paraboly bych hledal třeba někde vzadu na Tatře, nebo třeba na Locustě (Bobcat apod)

-> Bukaj: něco podobnýho sem měl a nebylo na skle nic... na couvačce by mělo bejt R ?
-> miguelias 11.01.20 07:36:35: Tohle bude verze "couvačka" pro náklaďáky a jiné stroje...
-> StepaNoFUN 10.01.20 20:06:14: pokud je používáš tak nekorodují, já mám mlhy zapojený společně s dálkama.. tudíž se pravidelně vysouší a nic nehnije.. starý mlhovky z vrakáče, se mnou od 2012 do 2018 v zimě v létě nonstop venku. jsou ve stejným stavu jako jsem je přines
-> miguelias 11.01.20 07:36:35: co je na sklíčku ? ukaž to blíž
Mám tu jedny a nějakou zajímavou kresbou. Nevíte o co jde ? :)
Jestli se podělíš o nové originální, tak budu samozřejmě rád ;-)
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Jak říkáš... I originály byly tak na 2-4 roky...Pak koroze...
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: no tak nic :-D
-> Tomaso435: ale on chce vyrazit na vrakáče

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: někde mám krabici nových :-D
-> Láďa078: ono hodně štěstí se scháněnim zdravých i bez mřížky
Tak dík. Nějak jsem měl zakotveno, že ty mřížky přišly až s volkswagnem. Ale asi stejně seženu ty čisté:-)
-> Láďa078: Však to Tomaso psal - mlhovka je jedna a ta samá, jen buď ji drží šroub přes mřížku, nebo jen přes ty boční plastové příchytky...
mřížka je dobový doplněk, pokud se jedná o tu placatou která se jen zasouvá pod boční držáky paraboly.... ta která je přes celé mlhovky je originální díl nahrazující boční držáky paraboly. tudíž mlhovky jsou jen jeden typ co tam patří, a mužeš se rozhodnout zda to vybavíš dobovým doplnkem nebo nikoliv
sháním mlhovky na Fáčko r.v.1989 (s nesymetrickou maskou). Patří tam tyhle, nebo ty s mřížkou přes sklo? Typuju ty čistý, ale abych si byl na vrakáči jistej:) Díky
www.google.com/search?biw =1366&a...
www.google.com/search?biw =1366&a...