skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Poradte - budiky
prohledat
18 příspěvků (zobrazeno 1 až 18) od 19.09.2007 do 03.02.2015, založil/a Dr. Oetker
-> Westas: 

-> Jozka: asi bude otáčkomer...asi

-> ochoda: I mě se to hodí.. resp. bude hodit snad ještě letos..
-> Westas: Za málo - škoda tý vzdálenosti, vyměnil bych s tebou tvojí 5-ti propojku za některou svou 4-propojku..

-> Westas: Za málo - škoda tý vzdálenosti, vyměnil bych s tebou tvojí 5-ti propojku za některou svou 4-propojku..

-> Westas: Já to mám radši v počítači.
Neni zač.

-> ochoda: Presne to som hľadal!
Má úcta. 

-> Jozka: Ď 

-> Westas: Asi budeš mít tenhle drát LS/GLS (nebo možná byl nějakej čas uni, nevím..) - na 120L užovkovejch budíkách je spínaný plus vedený jen do těch 2 kontrolek a dvou budíků a tahle propojka má většinou jen 4 konektory.
Možná máš takovouhle rezervu i na mínusu, takže ještě do tý volný pozice č.5 na svorkovnici zavýst kablík od cívky a pak -> MOLSO:
Možná máš takovouhle rezervu i na mínusu, takže ještě do tý volný pozice č.5 na svorkovnici zavýst kablík od cívky a pak -> MOLSO:

-> MOLSO: otáčkomer nemám, je to Lková prístrojovka. V každom prípade bol tu obrázok so zapojením prístrojov no neviem ho dohľadať, tak ak niekto viete kde je tak tu postnite link, budem vďačný.
-> Westas: otáčkomer ?
Ahoj, dával som doporiadku káble v prístrojoch a rád by som vedel k čomu má viesť ten červený kábel od poistky číslo 2. (6-pinová svorkovnica, kontakt číslo 2) Teda u mňa ide od kontrolky tlaku oleja cez teplomer ďalej kontrolka nabíjania, voľná dutinka (kam má ísť tá?) a do palivomera.
tak jsem to rozlousk, diky tuxi
ted jsem tady v nejakem prispevku nasel zapojeni kontrolek, tak to zkouknu, zatim diky moc
ono puvodne na miste zelene svitila oranzova od vyhrivani, tak jsem prehodil drat a jde to, jenzeu oranzove byl predtim jen kus dratu kterej nebyl zapojenej do konektoru, takze ted mi vlastne chybi drat k zelene... je to k pochopeni?
teda i s objímkama

přehoď žárovky
Vymenil jsem sdruzene za kulate,ale nesviti mi kontrolka svetel( zelena ) a misto ni svitila oranzova od vyhrivani skla, nevite nekdo o nejakem el. schematu nebo tak jak to ma byt spravne zapojene, nebo nejaky odkaz? dekuju za rady