el okná a klaskon

prohledat
3 příspěvků (zobrazeno 1 až 3) od 11.11.2007 do 15.11.2007, založil/a andre
řadit dle data
14:13:00
15.11.2007
andre
takže fanfáry v pohode...chyba bola v kontakte na volantovej tyčy...bol už tak zodratý z točenia volantom, že už nedočiahol...

okná zatial neriešim...ale niekedy to teda rozoberem...

ALE najdôležitejšie...

neviete poradiť s tým palivomerom???
11:52:20
12.11.2007
P3K83
serus, no ktým oknám,, ja mám vo favorite el. okná zo seatu, musel som to prisposobiť ale funguje mi to, a ked ti to ide pomaly to znamená že bud ti to niekde zadrháva ale treba rozobrať motor a skontrolovať uhlíky prípadne vyčistiť komutátor ( tie medené plóšky ) najlepšie 1000ckou šmyrglom a potom nejakým liehom očistit. pozor na skraty medzi ploškami lebo inak ti to už nikdy nestiahne okno. a ak ti zle zachádza hore do gúm, tak ich trochu namasti silikónovým olejom. no a lišty po ktorých chodí okno treba tiež očistiť a namazať nemrznúcim tukom.

k fanfárom. skus to odpojiť a pripojiť priamo na 12V na bat´ériu, ak pojdu bezproblémovo, máš bud niekde stuďák alebo seknutý káblik, treba premerať či ti ide k vypínaču fanfár 12 V a potom uvidíš. či je zlý vypínač alebo niekde káblik. treba merať...
21:33:52
11.11.2007
andre
chcem sa spýtať, jako opraviť, upraviť el. okná?...kúpil som felíciu, ktorá ich má domontované-nejaké univerzálne a to vodičove je strašne pomalé...predpokladám, že to je používaním...dá sa s tým niečo robiť aby to malo vačšiu rýchlosť?...a hlavne ku koncu musím ťukať do gombíku aby sa zavrelo úplne lebo motorček to nezvláda tlačiť...na spolujazdcovej strane je to v pohode

a druhá vec...klakson je tam namontovaný taký ten "vlakové fanfáry"...a proste občas to ide a občas nie...viete mi povedať na akom princípe fungujú tieto trúby??? lebo neviem či je len kontakt niekde zlý alebo čo...

a ešte ma napadlo, že palivomer ukazuje stále plnú nádrž a po takých 20-30minút padne na aktuálny stav...predošlý majitel to vraj pozeral aj budík aj plavák aj káble...a nič neobjavil8 neviete čo by to mohlo byť?

dik moc
Extreme Tyres