sviti jen pravy predni svetlo

prohledat
9 příspěvků (zobrazeno 1 až 9) od 30.12.2007 do 30.12.2007, založil/a Klubko_
řadit dle data
23:49:51
30.12.2007
Klubko_
tak sem to kluci spravil 6 zavady byly 2. 1. nedopinalo rele potkavacek, tekze sem ocistil a prihnul kontakt a to 2. spatna patice na levym svetle (predpeti kontaku povolilo). Ale, ze kdyz mi prestane fungovat rele vyplivne i patice, to me pobaviko 6 takze dik za rady
21:25:57
30.12.2007
Bobesh
-> Klubko_: Pokud svítí alespoň jedno,je zbytečné hledat chybu v relé,převádí pro obě světla k pojistkám,tam se teprve dělí strany. Buď kostra nebo vlákno,většinou patice.

-> Strnadek: Pokud to jednou ročně prostříkneš na voze nebo tam necpeš abnormální wattáž,není problém.

Jinak je to paradoxně spíš problém emek,u staruchy tenhle problém nepamatuju. U erka to bylo na denním pořádku,ovšem tam lampy,rámečky a hrnec fungovaly jakožto sběrač všemožného bordelu co lítá luftem.
19:09:25
30.12.2007
Strnadek
Jo přesně - patice toho moc nevydrží, ráda se roztejká. Vyčistit, nebo rovnou vyměnit patici.

Jo a zrovna mi taky svítí jen pravý světlo1

Obyčejně do levýho stačí praštit a je to (před policajtama je to best opravövací metoda-vídím že jste opravil závadu na místě, můžete pokračovat3
17:34:09
30.12.2007
pyroman
koukám že levá světla se ve škodovce asi nevyvedla - z řidičova pohledu - já sem teď o svátcích měnil žárovky a než sem do toho šáhnul, tak vše svítilo tak jak má....po výměně mi však levé potkávací ani dálkové nesvítilo, tak sem očistil kostru a nic, tak sem vyměnil patici žárovky a světla svítí tak jak mají 4
16:53:50
30.12.2007
MOLSO
ja som mal to isté - daj dole masku, zapni svetlá a na tých čo nesvietia spoj hrniec s napr. nárazníkom alebo to nejako ukostri ... uvidíš či je to kostrou alebo nie ... mne to robilo to, že obrysovky svietili normálne, a keď som dal stretávacie tak žhavilo vlákna aj na diaľkáčoch, a dialkové svietila iba vodičova strana. Po ukostrení spolujazdcovej strany všade pohoda
16:47:53
30.12.2007
Pedro boy
vsetko je mozne 2
16:28:33
30.12.2007
Klubko_
hehe to jo, ale to by musela byt fakt haluz, aby mi odesly zaraz 3 vlakna ze 4 1
15:53:54
30.12.2007
Pedro boy
Mozu to byt aj ziarovky same 4
15:48:54
30.12.2007
Klubko_
vcera sem vecer zaparkoval a vsechno svitilo. Kdyz sem chtel odjet, nastartuju, zapnu svetla, slabe svitila kontrolka dalkovejch a svitilo jen pravy dalkovy tak napul. Parkrat sem prepnul dalkovy potkavaci a zustalo stat jen to pravy a tentokrat uz naplno. Prijel sem dom, mrknu na relatko, ocistil sem kontakty. Zapnu svetla, parkovacky sviti, tlumeny vubec, prepnu dalkovy zase jen to pravy. Kdyz zkousim jen blikat dalkovejma tak furt jen to pravy. Pojistky sem zatim nekontroloval, pac to teprve pujdu omrknout. Nejaky navrhy?
Extreme Tyres