Dobijení-pomoc

prohledat
11 příspěvků (zobrazeno 1 až 11) od 20.01.2008 do 23.01.2008, založil/a DAVID
řadit dle data
10:28:10
23.01.2008
Jozka
Na to, jak je ta elektrika jednoduchá, tak je s ní docela sranda. Začly mi porůznu prosvěcovat kontrolky, tak jsem vyhodil původní kostru přístrojů (1000MB), dal drát pod šroub vedle a pohoda. Po roce jsem to měl zas vykuchaný, tak jsem to zkusmo uvedl do původního stavu.. a zase pohoda. Teď naposled začla prosvěcovat kontr.dálkovejch. Shodou okolností jsem měnil paraboly. A pak že se na to podívám - už nebylo na co, uzdravila se.
18:54:44
22.01.2008
Kuladmin
Jo presne mas pravdu problem zrezla podlozka na ocku + . Jak se tam dostava bordel ze smeru jizdy me dokonce ta podlozka zrezla a ,,zkapla ,, na kostru a mel jsem problemy pri startech. Po vymene a ocisteni podlozky naprosta pohoda.
12:21:50
22.01.2008
Jozka
-> DAVID: Tak s tím jsem si kdysi užíval asi půl roku. Při měření na stojícím autě ok... ale jak se auto dalo do pohybu, bylo to kdy jak. Měl jsem v širokým okolí zmáklý i pumpy, co jsou trochu z kopce.. Nejblbější závada na světě, studeňák na očku alternátoru. Zkontroloval bych všechny konektory související s alternátorem v mot. prostoru..
21:20:26
20.01.2008
Kuladmin
A je ta zarovicka vubec ok? :o)
21:19:57
20.01.2008
Kuladmin
A co remen a remenice ? mas dotahlej a naplej remen + altik?
20:37:42
20.01.2008
DAVID
Tak jsem to znovu poskladal a dal jsem to do auta.Otocil jsem klickem a zase nesvitila.Tak jsem to nastartoval a vubec nedobijelo.Asi po minute jsem zapnul svetla a dvakrat jsem to proturoval a po druhem proturovani to najednou dobijelo a dobijito uz.Nevim cim to bylo
20:23:44
20.01.2008
Milan 136
jestli se nerozsvítí po zapnutí klíčku, tak může bát taky upadlej drát...můžeš ho vypojit ten co vede ke kontrolce a někam ukostřit a musí serozsvítit. když se rozsvítí tak je to v altíku
15:33:45
20.01.2008
Kuladmin
Tak jestli je bezudrzbova tak tu netevres te jasny tak tydle kroky zapomen ale mer a uvidis a ja kje stara? apak mrkni na vsechny ty kontakty to bych udelal prvni.
14:57:56
20.01.2008
DAVID
-> Kuladmin: Ok.Baterka je bezudrzbova je tam videt jenom zelena kontrolka.Zaražimě že se nerožla kontrolka.Možná že není kontakt zkusim se na to podivat.Ještě zkusim změřit napeti přimo na altiku
14:17:43
20.01.2008
Kuladmin
Tak co zmerit napeti v aute dej ho zpet nejdrive zmer klidne na baterce kolik Voltu mas a pak nastartuj a opet zmer - mel bys pak namerit neco pres 13,8V +- proste o neco vic. A jak je stara baterie? zkontrluji jeji napln - destilovanou vodu kdyztak dolej at jsou vsechny clanky ponoreny. Pak zkontroluj dotazene svorky na baterce + a - + kostru na karoserii.
13:53:46
20.01.2008
DAVID
Včera jsem normalne jezdil vsechno normalni.Až večer jsem chtel jet pryč tak se to stalo.Otočil jsem kličem a rožnula se jenom kontrolka mazaní ale NE Dobijení.Auto jsem nastartoval a chtel jsem zkontrolovat dobijeni.Ale nejsem stačil přiložit multimetr tak mi zacali klesat otačky ale když jsem rychle vypnul světla tak hned otacky zase byli jak maji byt.Tak jsem dneska vymontoval altik tak jsem si myslel ze jsou treba kratke uliky ale ani nejsou moc kratke.Altik už je z Favorita 55A
Extreme Tyres