zkrat, blazniva rucicka tachometru, konec

prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 30.01.2008 do 30.01.2008, založil/a xlilj00
řadit dle data
14:30:50
30.01.2008
vaclav785
Hlavně mrkni na tu baterku když je hodně slabá tak jen vyletí otáčkoměr u fáčka se mi to stalo víckrát
13:22:08
30.01.2008
Syny
prohlidni vsechny pojistky a zjisti jestli nemas vycinkanou baterii... Pac tohle to delalo me kdyz byla total vybita baterie... Jen vyletela rucicka otackomeru a auto ani necvrnklo...

To co popisujes, ze te auto svitilo jak stromecek me u Skodovky zpusobilo to ze mi praskla 2. pojistka. Takze kdyz sem zap blinkr, tak mi zacala svitit cela zani lampa a vonobeh taktez nedrzel... A bylo to zpusobeny tim, ze sem zapomel zapojit jedni kontrlku a vyzkratovali se mi kabeli ktery byli volne a odpalili mi prave tu 2. pojistku...

Takze ja radim projit vsechyn kabely a zjistit jestli mas vsechny zapojeny a pokud nemas tak alespon zaizolovat, zkontrolovat pojistky, zkontrolovat baterii jestli je nabita...
12:29:43
30.01.2008
Dušan
neodpojil sis nekde kostru ?
12:04:45
30.01.2008
xlilj00
Jo, mas samozrejme pravdu, je to rucicka otackomeru. Jakym zpusobem se to meri?
11:12:34
30.01.2008
Kuladmin
jsi si jisty ze se hybe rucicka na tachometru?? neni to nahodou otackomer??

Jinak najit se to celkem i da prvne vse prohlednout fyzicky tzn ocima a pote je te uz hold na mereni a promerovani.
05:03:03
30.01.2008
xlilj00
Zdravim, jestli se to tu uz nekde resilo, predem se omlouvam, ale nikde na netu jsem nic nenasel. Budu vam tedy vdecny, kdyz mi prispejete jakoukoli radou.

Jsem totalni amater, a tak nevim, jestli k prvnimu zkratu doslo v dusledku toho, ze sem se hrabal v pristrojovce a pak s Formanem jel, aniz bych zapojil vsechny kabely. K cemu doslo? Chvili to jelo, ale pak auto svitilo jak vanocni stromecek. Zapnu potkavacky, sviti blinkry. Zapnu levej blinkr, rozsviti se pravej. V servisu diagnostikovali zkrat, opravili. Pak jsem se jednou lehce tuknul v noci s prasetem, menil sem svetla, a doslo ke zkratu znova. S tim rozdilem, ze neslo jet - nastartoval sem a kdyz sem nedrzel nohu na plynu, motor zhasnul (jo, da se s tim jezdit, ale neni to moc spolehlivy natoz komfortni). V servisu diagnostikovali zkrat. A nyni se situace opet opakuje. Otocim klickem, rucicka na tachometru poskoci az za nekam uplne nakonec, vrati se zpatky a ticho po pesine - nic dalsiho se nestane, auto nenastartuje. Troufam si odhadnout, ze to bude asi nakej zkrat 4 . Jenze uz me nebavi vzdycky v servisu pravidelne nechavat litra. Je mozny to nak dat do kupy svepomoci ? Nejsem zrovna dvakrat sikovnej 8 . Pripadne nak zamezit dalsim zkratum?

JEste jednou diky za konstruktivni odpovedi, snad sem to napsal srozumitelne.
Extreme Tyres