Změna přístrojovky za Gl

prohledat
3 příspěvků (zobrazeno 1 až 3) od 04.02.2008 do 11.02.2008, založil/a Bladecekk
řadit dle data
13:54:18
11.02.2008
Jozka
-> Syny: Že je to divný? To není reproduktor, aby se takhle spálilo.. Já ty dráty (na plováku) vždycky přehazuju, dokud to nehraje to, co chci slyšet-teda vidět. A ještě nikdy jsem to neupekl..to bude nějaká souhra náhod..
16:34:12
04.02.2008
Syny
jo plovak - si mi psal palivomer... Ale pokud si zapojil tu novou pristrojovku dobre - tudisz spravne si zapojil ty svorky a ne opacne, tak to musi fungovat... Nevim presne jak jsou ty kabely na tom plovaku, ale je divny ze zmenou pristrojovky vy se prepalili dratky v plovaku...
16:02:53
04.02.2008
Bladecekk
Tak mám tu problém, může se stát že se spálí plovák v nádrži? Pravděpodobně se to asy stalo když jsem měnil přístrojovku, měl jsem kuklaté budíky, a teď jsem tam dal hranatou přístrojovku, jak jsem to zapojil, mám k ní origo kabely- tak palivoměr ukazoval furt maximum, a jak jsem rozebral plovák tat ty odporové dráty byli shořené, teď se bojím tam dát novej plovák, neporadíte mi jak to mám zapojit? Nebo mi pošlete fotky svorkovnic, jestli ty dráty mám na správnem místě..dík..Kunetek.Roman @seznam.cz
Extreme Tyres