Problém výměna altiku 55a za 70a

prohledat
3 příspěvků (zobrazeno 1 až 3) od 21.02.2008 do 21.02.2008, založil/a tekno
řadit dle data
09:55:49
21.02.2008
pyroman
-> tekno: já řešil podobnej problém akorát místo 70 jsem dával 55....držák budeš muset buďto upravit a nebo si dělat jako já silnější distanční podložku..no a pak nezapomenout na to, co píše -> Rooney: takže regulátor co máš u motoru odpoj... když ho necháš zapojenej, tak ti shoří kabel kondíku a co je ta plastová podložka na kladívkách, tak ta se ti rozteče
09:38:11
21.02.2008
Rooney - zrušená registrace
Nic ti něvyhoří, klidně to tam dej, akorát budeš muset předělat držák toho altíku, jo a ta 70ka ma už regulátor na sobě, takže k altíku vedou jen dva dráty4
00:05:11
21.02.2008
tekno
Zdravim všechny nadšence. Mám takovej malej problém. Mám rapida a v tom mám motor z fáčka na kterém je alternátor ze škody 100 nevim kolik ma jestli 35 A kecal bych. ale jde o to že bych potřeboval nejakej silnější aby mi utáhl sound a ostatní věci. Potřeboval bych podle mího nejnín altik 70 A a mam baterku 55 A. Tedy potřeboval bych vědět jestli má někdo z vás stejnou skušenost a us to někdy řešil a jak to vyřešil. Ptám se protoze nevim jestli to třeba s autem neudělá nějakou paseku nebo mi něco nevyhoří. Díky za odpověd a snad sem popsal svuj problém dostatečně k pochopení.....
Extreme Tyres