pomoc besna elektrika

prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 23.02.2008 do 28.02.2008, založil/a BULANEK
řadit dle data
12:30:23
28.02.2008
BULANEK
toto som nechel pocut...!
22:09:13
27.02.2008
Kuladmin
No tak potes panbu jestli se v tom nekdo hrabal a hral si. To pak doporucuju vse znovu natahat - promerit.
19:54:30
27.02.2008
BULANEK
ja som elektrikar ale nie auto elektro ....cize nenico as take hrozne ale neviem presne co co spocobuje ....a akoje riesene presne rozvazdanie a poistkovka je tiez nejako divne pozapajana...
18:06:40
26.02.2008
Bobesh
-> BULANEK: Asi tak,na dáílku se blbě radí,navíc když elektrice nehovíš,jak to vypadá,spíš zkus někoho v místě nebo z Virtu poblíž. Jinak můžeš nadělat víc škody než užitku,ekektrika je svině i v bezpečným napětí a pokud ti blbnou i nejištěný okruhy,je to už o průser.
16:15:44
26.02.2008
BULANEK
tak mi niekdo poradi alebo na mna total salam parky...?
20:54:07
23.02.2008
Kuladmin
Nejprve vezmi baterku dolij a nabij. A pak hold budes muset zkontrolovat zda si nekde neseskvaril i draty tim prebitim a zacnes merit kde co jak a kolik dava ted altik. To ze zustal viset starter mohlo byt tim zes vymlatil baterku. Todle ti nezavidim. Taky mi kdysi prebijel ale ne tak drasticky abych varil baterku. Jen praskaly zarovky. To znamymu na felde zrovna po vymene - repasy altiku - neco posraly - a kdyz dojel ke mne tak jsme malem vsichni chcply z toh osmradu z vyvareny baterie - museli jsme to nechat cely otevreny na prostranstvi asi 1/2 hodky vyvetrat a pak odtahnout.
20:25:31
23.02.2008
BULANEK
pomoc zblabnila sa mi elektrika idem si idem a znicoho nic ..len strasny smrad ....tos elektrika prebija baterku a ta sa mi uvarila .... tak som zastavil a vymenil altik a regler ....jaj konecne OK ...no nieje to tak ako sa zda ...chvilku na to som zistil ze mi nesvietia stretavacky ...jaj tak to asi poistka ...prdlajs ...tak kaslem na to aspravim to doma ...hej ...potom som zastavil u kamosky po ceste a ked som chcel nastartovat chytil zaber potom mu jeblo a spustil sa na prazdno a nesiel vypnut tak ryclo idem odpojit baterku a vtedy prestal tak si hovorim starter v prdeli tak som to roztlacil ....jaj pohoda ...no chvilku na to poceste ni odisla smerovka ....a to este niesom doma ....pomoooooooc .......uz stoho nechapem................. .....
Extreme Tyres