skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zapojeni alarmu
22:30:12
24.02.2008
24.02.2008

LiMaK - 742 forever
jinymi slovy, kdyz otevres dvere, zarovka ve vnitrnim osvetleni chytne druhy kontakt (- s kastli) a zacne svitit. Pokud tam zapojis taky ten minusak z jednotky, tak se pri otevreni dveri ukostri zaroven aji ta jednotka alarmu a zacne houkat. Jednoduse asi tak. :-)
22:27:27
24.02.2008
24.02.2008

LiMaK - 742 forever
pravda pravda, dverni spinac ten obvod kostri. tudiy je to spinany minusak!! Dratek drzi fastonem na dvernim spinaci a ten se pri otevreni dveri spoji na kastli auta. A kastle je minis.
Normalne ten dratek rozstrihni a pres cokoladu tam napoj ten minusak z jednotky.
Normalne ten dratek rozstrihni a pres cokoladu tam napoj ten minusak z jednotky.
11:17:31
24.02.2008
24.02.2008

Kuladmin
Bacha ve 120 je na dvernich spinacich - spojuje se - vlastne porad je tam minus i facko , felda.
Dle me to mas proste na vyber a tudis si myslim ze + zustane neosazene a ty pouzijes to s -. Pac auto ma dverni -. Snad nekecam.
Kdyby nekdo dalsi chtel poradit zde je komplet navod na vyrobek at to nemusite hledat
www.levnealarmy.cz/eshop/ .../radix-2tn.html?id_bloc k=4
Dle me to mas proste na vyber a tudis si myslim ze + zustane neosazene a ty pouzijes to s -. Pac auto ma dverni -. Snad nekecam.
Kdyby nekdo dalsi chtel poradit zde je komplet navod na vyrobek at to nemusite hledat

www.levnealarmy.cz/eshop/ .../radix-2tn.html?id_bloc k=4
11:03:55
24.02.2008
24.02.2008

DAVID
Mam takovy problem zapojuji central s alarmem kazde zvlast.S centralem neni problem.Ale mam trochu problem s alarmem.Alarm je RADIX 2TN.Nevim jak zapojit dverni spinace.Protože na dvernich spinacich se rozpoju je jenom +.No ale na schematu je na jednom kabliku rozpojeni - a na druhem +.No a trochu me to klame.Nevim jak na to.Porad te chlapi.Urcite to nekdo mate zapojene.Jo a je to ve Skoda 120