Zrkadlo

prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 28.05.2008 do 29.05.2008, založil/a bezradny
řadit dle data
16:19:38
29.05.2008
bezradny
Prave ide o tu vodivost, ze ako to dosiahnut. Ci existuje nejaka vodiva farba? A este vymysliet-natriet tak, ze ked prsi aby sa to od vody neaktivovalo.

Zaujimavy napad ten drot. Aj ked sa priznam, ze som nikdy nemal rozobrate zrkadlo ale snad by sa to podarilo. Uz ostava len dufat, ze este sa bude dat vobec dostat original zrkadlo, lebo to co tam bolo je uz kto vie kde.

Napadlo ma uz aj, ze ci by sa nedalo vymenit ked uz obe zrkadla za nejake pevne, co sa neda lahko ohybat, len vnutri zrkadlo nastavit? Samozrejme ak by to bolo za normalnu cenu, t.j. niekolko par stovak.
09:33:23
29.05.2008
gim
-> vaclav785: podle me by moh stacit drat, kterej by byl schovanej ve spare na normal zrcatku, kdyz za nej nekdo capne tak ho vzdycky chyti pres hranu..
08:48:21
29.05.2008
vaclav785
-> bezradny: no jako mechanicky by to byl oříšek to je pravda hlavně bysi celé to zrcádko musel mít vodivé
21:17:46
28.05.2008
bezradny
Vdaka, len si vobec neviem predstavit mechanicke prevedenie celeho, ze ked sa nejaky ...chyti zrkadla ako chce vytocit, tak by potriasla elektrika. Ak by to bola samozrejme bezpecna elektrika, cize maly prud a len napatie vyssie, tak ak by to bolo nelegalne co koho do toho? Ved kompetentny sami hovoria, ze si ma kazdy chranit svoj majetok a nedat pricinu zlodejovi ci ako. Oznamovat kompetentnym kradez zrkadla a nicenie majetku by bolo len zbytocne otravovanie. Aj tak maju dost inej ovela dolezitejsej prace. Vysledok by bol aj tak len pachatel neznamy, lebo to je nemozne nieco take zistit.
18:34:56
28.05.2008
vaclav785
no nejednoduší způsob by byl přes cívku a mikrospínač při každém připojení (odpojení) vijde z cívky krátký impuls pokud je tato cívka dost velká může to i dost bolet, ale mám ten pocit že je to nelegální takovéto pasti všeho druhutedy alespon u nás (samozřejmě existují i jiná řešení)
18:24:46
28.05.2008
bezradny
Zdravim!

Ospravedlnujem sa za vyjadrovanie ale som totalne zniceny. Tolko kuriev a z kurvy synov beha po svete a mne je z toho totalne na picu, ze nepatrim medzi nich. Ide o skodu 120L r.v.1986. Vzdy nejaky z kurvy syn vytocil spatne zrkadlo pri soferovi a teraz uz ostali len dve prazdne diery po zrkadle. Ked nasadim nove potreboval by som vediet, ze ak sa bude nejaky z kurvy... chytat nech ho potrasie elektrika, ako to urobit?

Vdaka za pripadne rady.
Extreme Tyres