Alarm

prohledat
2 příspěvků (zobrazeno 1 až 2) od 10.07.2008 do 11.07.2008, založil/a S.T.A.L.K.3.R
řadit dle data
10:26:08
11.07.2008
PemaR
Resil jsem stejny problem minuly tyden :) Nakonec sem to vyresil ze ze spinacky vede bily drat bez ktereho nejde nastartovat tak sem ho odpojil a mezi spinacku a ten bilej drat sem zapojil spinaci relatko. Ty tluste draty. K tomu co sem pripojil na spinacku sem pripojil jeste ten (podle tvojeho navodu zluty86) a (bily85) jsem privedl k tvojemu zlutemo co jde z jednotky. Mel jsem 2 planky jeden stejny jak mas ty a pak jeste tenhle. www.pemar.ic.cz/schemaal. jpg podle tohodle jsem teprve prisel co ma k cemu slouzit. 3 No ale ja to montoval do favorita a nevim jak je resena spinacky u skodovky takze ti to mozna bude nanic
21:09:41
10.07.2008
S.T.A.L.K.3.R
Mám už vše zapojené, ale mám tady pár otázek s kterými si nevím rady. Mám ŘJ z té vede žlutý drát, který by měl jít na relé (imobilizer), které taky obsahuje dráty, tady bohužel nevím co kam zapojit. 2 dotaz je ohledně bílého drátu ten má jit na ACC, tedy předpokládám na spínačku, ale kam?, předem děkuji za rady. Lukas
zvětšit Alarm - obrázek od S.T.A.L.K.3.R vložen 10.07.2008 21:09:41
Extreme Tyres