Š125 l -boční blinkry

prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 24.07.2008 do 24.07.2008, založil/a pavelkreta
řadit dle data
19:05:44
24.07.2008
pavelkreta
-> Syny: Ty svorky jsem uz jednou kontroloval,a vypadaly ok ale zitra to zkusim preletet znova
17:31:02
24.07.2008
Syny
-> pavelkreta: zkratka zavrt ze vsema svorkama co tam uvidis, pripadne je spoj pokud sou vypadly... A pak si zkontroluj jestli to blika dobre pac me se povedlo. ze mi blikal predni a zadni levej a bocni pravej a obracene 3
17:28:45
24.07.2008
Syny
-> pavelkreta: nevypadal te svorka pod volantem? Tam je takvoa dementni a rada blbne... Jde to od lucasu (prepinac blinkru) myslim ze 2 barvy cervean a zluta ale njsem si jistej...
17:23:43
24.07.2008
pavelkreta
-> Rabbit: Jo ostatní blinkry jdou jen ty co jsou v tech blatnicich zlobí.Díval jsem se na ty kabely a v té kapse jak je motorek stěačů ty kabely nejsou nikde přerušené,jsou ok.pak pokračujou směrem do kabiny ale nevím kam přesně protože jdou do velké spleti drátu olepené izolepou...
16:27:36
24.07.2008
Rabbit
Ty dva drátky dou průchodkou do rý kapsy za kufrem jak je v ní motorek stěračů atd. Tam je to napojený fastonama dál. Takže jestli to nemáš rozpojený tam. Potom je tam ještě po pravý straně (z pohledu zepředu čelně k autu) svorkovnice. Tak to přejdi a uvidíš.

PS: Velký ve předu a vzadu ti jdou? Nejdou ti jen ty v blatníkách jo?
15:54:10
24.07.2008
pavelkreta
Zdravím potřeboval bych radu od zkušenějších a to k problému tykající se bočních blinkrů na mé škodovce.Boční blinkry až do teď normálně fungovaly-tedy blikaly,teď,jako rána z čista jasna neblikají,žárovky jsou dobré,jde spíš o to že do těch kabelů co vedou k těm blikrům nejde vůbec jak se říka "šťáva".Tak mě prosím Vás poraďte,co bych měl zkontrolovat,popřípadě vyměnit.Jak říkám stalo se to z ničeho nic...

Za každou radu předem děkuji.

S pozdravem věrný majitel okřídleného šípu s motorem v zadu.
Extreme Tyres