skrat....?

prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 06.08.2008 do 10.08.2008, založil/a Hudy
řadit dle data
08:43:51
10.08.2008
Bobesh
-> Hudy: Možná chyba v zapojení,máš správně? nebo v budíku samém,zkus ho na chvíli odpojit a jezdit bez. jo a zkontroluj si postavení oblímek a izolaci konektorů na štítě přístrojů,třeba sis hnul s něčím jiným,co s tím vůbec nesouvisí.

-> Syny: Pokud by se mu impulzák prodřel,tak to bude v lepším případě střečkovat,popř. si postaví palici a nepojede vůbec.
00:59:06
09.08.2008
Syny
-> ventYl: ted si nejsem jistej, mozna ze ma kolega pravdu, ale ten kabel jde bez pojistky, takze mam pocit ze kdyby ho prodrel tak bude "svaret". Ale nevim to jsite...
00:24:33
09.08.2008
ventYl
-> Syny: vcelku kludne sa moze vnutorne zapojenie cez ten kabel uzemnovat. aj iskra moze byt slabsia, ale to by asi bud motor uplne zadusilo, alebo nemalo ziaden vplyv.
00:08:04
09.08.2008
King
viz petrs.

Oblíbený jazykový koutek:

Oceňuju jinak poměrně slušný pravopis a sloh při popisu problému (což není poslední dobou na virtu zvykem), ale ten jev, kdy v lepším případě anihiluje pojistka se tuším zove "ZKRAT"2
00:28:17
08.08.2008
Syny
-> David29: a kdyby ho prodrel tak to bude vyhazovat 2. pojistku?
21:22:17
06.08.2008
petr s
-> Hudy: Jaký máš otáčkoměr pal-lumel každý je jinak zapojen
21:02:06
06.08.2008
David29
-> Hudy: Možná bych se bál, že jak si natahoval kabel od cívk, tak zda si někde neprodřel izolaci... dej to dokupy s odpojenym otáčkoměrem a uvidíš 4
20:52:08
06.08.2008
Hudy
Zdravím. Mám škodu 120L a rozhodl jsem se, že do ní zapojím otáčkoměr místo toho budíku s žárovkami... tak se stalo. Natáhl jsem dráz z cívky a všechno fungovalo, otáčkoměr ukazoval i ostatní budíky a žárovky pracovali. Ale druhý den už při nastartování otáčkoměr nic neukazoval, v klidu jsem dojel na cílové místo a tam se na to chtěl podívat, když sem zjistil, že po chvíli už nefungují ani ostatní budíky a že většina žárovek nesvítí a že praskla pojistka č.2. Tak sem na to koukali, postupně vše na přístrojovce izolovali a zdalo se, že už to bude ok a zase to prdlo. Svítí jen ikonka světel a jde nastartovat, ale bez plynu chcípne okamžitě. Ten otáčkoměr je dost starý a hodně let se nepoužíval, myslíte, že může za skraty? Když se ale rozmontoval, tak se prý na něm nic zvláštního neukázalo, ale nevím rpoč teda nefunguje a proč se to pořád skratuje, jinak kostra by měla být v pohodě stejně jako všechny drátovaná zapojení.... poradí někdo?
Extreme Tyres