Dalkove ovladani

prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 21.08.2008 do 27.08.2008, založil/a Mujtim
řadit dle data
10:52:33
27.08.2008
Mujtim
tak jsem menil zarovky v palubce, takze jsem se rovnou kouknul i na jednotky... je tam jedna Siemens ale to je tusim řídící jednotka a pak je tam Brano se znakem škoda... takze to si myslim ze bude ono... to je origo tahle jednotka??
09:40:00
24.08.2008
Mujtim
diky vsem za zpravu... zkusim co pujde... zkusim i znamyho ze servisu, jestli dokaze poradit a dam vedet jak jsem dopad...
13:21:35
23.08.2008
LiMaK - 742 forever
Tak to zalezi na te tve jednotce od alarmu/centralu v aute. Sezen si manual, pokud mas treba jablotron XXX123, tak sezen manual k nemu. pokud ma tvoje jednotka "servisni menu" (lze nastvavoval v te krabicce urcite vlastnosti alarmu, jestli ma houknout pri odemykani/zamykani apod) tak vetsinou v tom servisnim nemu je uveden postup pro pridani dalsiho dalkoveho ovladace. a pak uz zalezi jen na tom, jestli ten druhy ovladac vysila na frekvenci , kterou tvuj DO podporuje. tzn.: jerstli je to aspon trosku kompatibilni. kdysi sem ztratil jediny dalkac k memu alarmu a taky sem si dokodoval novy dalkac, dokonce na zkousku to funguje i s origo fabiackou dalkou. ale uz sem narazil na jeden ovladac, ktery mi to nepridalo, mozna to bylo ze byl ovladac KO, nevim.
13:35:16
21.08.2008
Havoc
Nešlo. V tom vystřelováku (dálkovém ovladači) je jiný čip, musel by jsi to mít i s jinou jednotkou. Což znamená, že pokud chceš vystřelováky, musíš si koupit (nebo jinak sehnat) klasiku sadu jak se prodává dvou vystřelováků (dálkových ovladačů) i s jejich řídící jednotkou a touhle jednotkou musíš nahradit tvoji jednotku.

Samotný klíč se dá do toho vystřelováku napasovat snadno.

Teoreticky by ještě šlo vyndat z tvého DO čip a dát ho do toho nalezeného vystřelováku, ale na 99,999% bude každý z nich jiný a nezáměnné, každá firma si dává vlastní nejen s jinýma rozměrama, ale i jinak zapojené a byla by hodně velká náhoda aby šli zrovna zaměnit.
12:56:43
21.08.2008
Matthes, záškodník z TechWebu
A co prendat cip z tveho DO do tamtoho...
12:43:55
21.08.2008
Mujtim
Mam takovej dotaz jestli je mozne, kdyz mam od firmy delanej central s alarmem na DO do feldy, jestli k tomu jde pridat dalsi DO. Kamarad nasel na smetaku pocitacu DO s vystrelovacim klicem a DO v jednom. Zajimalo by me zda toto bezejemene DO s oznacenim LFF by slo preprogramovat na jednotku centralu co je v aute. Predem diky za rady
Extreme Tyres