Mrknete sem Uz sem fakt v nouzi

prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 08.09.2008 do 22.09.2008, založil/a Frenky
řadit dle data
12:40:42
22.09.2008
Kantys3
Ahoj, měl jsem stejnej problém jako ty, nevyznal jsem se tam v tom schematu...a pak jsem narazil na kluka a ten měl toto...já jsem to podle toho udělal a vše funguje jak má:P
zvětšit Mrknete sem Uz sem fakt v nouzi - obrázek od Kantys3 vložen 22.09.2008 12:40:42
10:56:05
22.09.2008
Frenky
dikes moc všem
18:20:23
10.09.2008
Pavouk
-> Frenky: no... tak přesně podle tohodlě schematu jsem to pozapojoval a jede to všechno, ale bylo to docela náročny :-)

Jinak řekl bych že se všech možnejch schemat co jsem v době co jsem favo předělával na feldavršek bylo tohle nejjednodušší.

Máš tam namalovanou svorkovnici fáva ( 1-8 ) a z toho potřebuješ roztahat jednotlivý čísla na felicia vypínač a relé...

jinak doporučoval bych řešit vypínače felda redukcí na favo konektory, v případě nouze se to dá pohodlně vrátit ( já to tak mám, a když bych teďkon chtěl fávo vrátit do původního stavu, tak jen vycvakám redukce od favalovskejch konektoru a nasadím palubku, tlačítka a hotovo... ).
12:47:26
10.09.2008
Frenky
-> m8rinek: dikes ale to neni to co potřebuju já nechci lukasy ale vypínač co je v palubce o ten mi běží..nevim jak mám vyrušit spínač z fava je tam dost dratu a já se v tom nevyznám nechci něco zkurvit abych pak neměnil pulku elektriky že mi to vyhoří...lidi mi posilaj jedno schema ale v toms e nevyznam jsou tam sice draty očislovany ale v autě na nich fakt čisla nemam..tohel schema pro mě neni jsem na něj uplně tupej...kdyby měl někdo něco jineho rposim pošlete dost by mi to pomohlo..a to schema je myšleno toto...
zvětšit Mrknete sem Uz sem fakt v nouzi - obrázek od Frenky vložen 10.09.2008 12:47:26
12:44:42
10.09.2008
Mildee
-> m8rinek 10.09.08 10:40:05:

Já myslím, že tady kolega má problém se zapojením tlačítka výstražných světel, které úzce souvisí s blinkry. Ostatní tlačítka jsou v pohodě, ale ty výstražné jsou oříšek, taky mám předělanou palubku a mám to vyřešené tak, že je ponechané tlačítko z fáčka i s relátkem v poloze zapnuto a feliciové tlačítko je zapojené jen na zapínání a vypínání + samožřejmě podsvícení tlačítka. Funguje to dobře, akorát mi výstražné jsou jen při zapnutém klíčku, ale to mi zas tak nevadí.
10:40:05
10.09.2008
m8rinek
zkus kouknout sem, dole je i schema zapojení web.daves.cz/index2.php?s es_web=2&... jinak nemám zkušenost
18:44:38
08.09.2008
Frenky
sorry za ten pravopis bylo to psano hodně rychle
18:42:01
08.09.2008
Frenky
sorery vim že už to tu bylo snad milionkrát ale vážně si nevim rady sám to nezvládáma tady s emi zatim pomoci stále nedostalo co sem měl slibeno tak nidko nic neposlal..tak o co mi jde ve svem fačku sem předělal vrchni dil palubky z feldy tudiž i vypinače vše funguje paradně až na blinkry/varovky..zkoušel sem to snad už envim kolika zpusoby a stale to nefunguje jak ma bud sli varovky ale ne normálni blinkri nebo nešlo nic..ze schemat sem bezdradnej na tohel sme tupej uznavam..pomohli by mě ais fotky nebo nakresy fakt rozepsaný jak pro mimino..lidi pomozte mi..nebo už vážně nevim ..dikes za případnou pomoc..
Extreme Tyres