Rada autobaterie

prohledat
9 příspěvků (zobrazeno 1 až 9) od 21.09.2008 do 22.09.2008, založil/a OndraST

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:

Vyřešeno, nakonec padla volba na značku Banner

Zastavil:OndraST

řadit dle data
16:00:56
22.09.2008
Zdeněk.
já mam LONGLIFE, nevim jak dlouho v autě je, nevim kolik stála, nevim kde se kupovala, ale zatim se drží holka a to jí dávam kapky4
09:28:16
22.09.2008
David29
Akuma, Banner...

Jinak já mám baterku z Tesca (Filson) 40 a mám ji rok... dávám ji docela saze, a úplně v pohodě
00:27:48
22.09.2008
PeterP136
-> Vitek: 71 ten altik, ach jo 71
20:50:37
21.09.2008
Vitek
kup si akumu a nejlíp 55 to ti to pak bude v zimě krásně chytat,ale asi se ti nevejde do kastliku musel bys udělat větší já to tak ted budu dělat na erku,ale možná by to pak chtělo i vykonější altik
20:37:05
21.09.2008
spartra
varta, banner, topla
18:42:29
21.09.2008
PeterP136
znacka to mas jedno, podla par obeti sa neda posudzovat cela seria. Ja osobne by som isiel do baterky ktoru potom mozem bez obav preniest do dalsieho auta ale to nie je pripad 44Ah bateriek, ak ju ches pichnut do kasliku.

Parameter su jasne, co najvyssi startovaci prud a napatie 12V 1 a ak chces aby sa vosla do kasliku tak si rozmery zmeraj sam vonku je zima ja to merat nejdem 1 . Ak chces vyssiu zivotnost, tak potom nieco vyrobene s vyuzitim novsich technologii, cize s nejakym prefikanejsim separacnym systemom medzi platnami, tzv. vapnikove alebo strieborne, pripadne s uplne novou konstrukciou ako su toaletakove. Ale za to si musis priplatit. A este pozeraj na datum ozivenia/nabitia aby nebol spred pol roka alebo starsi. Ak nic take nema tak by som sa takej baterke vyhol oblukom, ked to vyrobcovi nestoaji za namahu uviest.
18:13:07
21.09.2008
Kočislav
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Zajímavé, já jsem měl zkušenost se dvěma bateriemi Banner a odešly velice rychle. Kámošovi jsem se kdysi vysmál za nákup slovinské baterie TAB, ovšem bez jediného nabíjení a dolívání jí má v provozu už 5,5 roku. Já měl vždycky spolehlivou zkušenost s Akumou, jenže ty jsou dost drahé - přesto jsem si připlatil a věřím, že mi vydrží o ten finanční rozdíl déle.

Ještě dodám k těm Bannerkám - měl jsem celkem ve dvou autech, jedna se odmítala nabíjet při větším vybití asi po půl roce po nákupu, úspěšně jsem ji vyreklamoval. Druhá byla půl roku po nákupu dobitá, ale po běžném ježdění v létě, kdy jsem i kontroloval dolití a bylo OK, už byla před pár dny při teplotě kolem 9°C zase KO a nenastartoval jsem, takže mám jasno. Myslím, že to má být 40Ah.
18:04:58
21.09.2008
Matthes, záškodník z TechWebu
Banner.
18:04:00
21.09.2008
OndraST
Prosím, čeká mě investice do nové autobaterie.

Jinak bylo by to do Škody 120L a původní baterka tam byla : značka YUASA 12V 44Ah 210A

Co by jste doporučily značka + parametry.

Jinak nechci nějaké levné autobaterie co prodávají v supermarketech.......atd.

No prostě mě zajímá na co si dát pozor při koupi a hlavně koupit něco co vydrží.

Každá rada bude přínosem.

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:

Vyřešeno, nakonec padla volba na značku Banner

Zastavil:OndraST

Extreme Tyres