skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Citroen a Peugeot (PSA)
-> Jirik_Tuňák: Podobnou verzi jedničkovýho Golfa jsme viděli o víkendu na Pálavě.
-> Jirik_Tuňák: -> Nwkt: Není to ta úprava od firmy Dangel?
-> Mr_Kubas: Můj taky,už jen kvůli těm dvoum
a lítací a skákací XMo už je jen třešnička

-> Bobesh: Oukej, pouštím, jeden z nejoblíbenějších filmů 

Právě jsem zasedl k bedně,na Nova Cinema dávají film Ronin s De Nirem a J. Reno,těším se na tu úžasnou honitbu Citroen XM vs. Audi 8

Masakr, v životě jsem tohle neviděl.
Dle štítku je to prý Peugeot 505 GRD.

Dle štítku je to prý Peugeot 505 GRD.
-> Nwkt: Prosimtě, já taky nespal. 

Hele Jiříku, vylez z baráku a jdi to okouknout
převzato ze Seatfóra

-> Jirik_Tuňák: Upřímnou soustrast. Jako při úmrtí v rodině,3dny volna... Asi bych neměl to srdce,čím jsem starší,tím mě to nějak přirůstá pod žebra,byť je to halda plechu,gumy,skla,plastu a kapalin. Můžu vědět,za kolik si nebožku vzali? Kdyžtak SZ.
-> Bagrr- máma mele Emu 20.08.11 23:06:33: čteš mi myšlenky

-> Bagrr- máma mele Emu: Tomuhle to spolu s foliema a sedmnactkama fakt sedělo

-> Kaprof: Hmmm sice zelenou moc nemusím, ale nechal bych si líbit:-)
-> Bagrr- máma mele Emu: Dnes vedle mě lahvovej XM break 2,5 TD-ten tak krásně zpíval :)- krasnej kousek
-> Jarda/felda: ideálně namontovat 1.9TD z 405 a ic z nějaký 2.1TD :-)
-> Bagrr- máma mele Emu: td ano 90 koní na 900 kilo 

-> Jarda/felda: T16 je peu legenda ať už 2O5 tak i 405:-) Každopádně 2O5gti nebo TD je megamazec:-) Nechal bych si líbit:-)
-> Bagrr- máma mele Emu: jezdil s nim mistrovství evropy
a dařilo se mu

-> Jirik_Tuňák: Už je více než 2x zaplacená, bez poruchy, která by nebyla gratis a hned opravená. Spotřeba za 160 tis. je 5,894, z první serie, pojede všechny sestřičky ( v okolí jich jezdí díky rámcové smlouvě hromady). Náklady na servis cca 2x 7500,- ročně při 50000 km/rok + spotřební materiál. Uveze v interiéru 750 kg nákladu, rovnoměrně rozložené 1,5 palety, nebo utáhne plaťák do 2,2 t (legislativu neřeším). Průchodnost terénem osvědčena denně. Navíc se tam dají pohodlně provádět různé rošťárny.
Za deset dní první STK.
Mám si stěžovat? Byl bych blbey.
Raději rychle přemýšlej, možná draho prodám. Ale spíš ne, raději nechám dále vydělávat. Do zdechnutí.

Jinak si zbytek (veřejné mínění) kompenzuji nejběžnějším vozidlem všech Čechů (jak osobním, tak dodávkovým). A kupodivu, žádné z nich nevydělává.
Ohledně aut mimo starých škodovek totiž beru jediné kritérium - otrokářství.
Za deset dní první STK.
Mám si stěžovat? Byl bych blbey.
Raději rychle přemýšlej, možná draho prodám. Ale spíš ne, raději nechám dále vydělávat. Do zdechnutí.

Jinak si zbytek (veřejné mínění) kompenzuji nejběžnějším vozidlem všech Čechů (jak osobním, tak dodávkovým). A kupodivu, žádné z nich nevydělává.
Ohledně aut mimo starých škodovek totiž beru jediné kritérium - otrokářství.
-> Jirik_Tuňák: škoda že si prodej nenaplánoval o rok to by bylo aktualni navíc se mladý xana moc líbi :o)
-> Jirik_Tuňák: To je výběr zaměstnavatele ne?
-> Hurdis: Tak pro mě je spíš zvláštní tvůj výběr Kii Ceed.
Takže v divnosti výběrů si asi nemůžeme konkurovat. 

-> Jirik_Tuňák: Dlouhej? Já to moc nesledoval. Ale u Tebe nic dlouhého nečekám.
Asi spíš divnej. To, jó. Ta.
Asi spíš divnej. To, jó. Ta.

-> Nwkt: Kdepak, zatím Pegůtem 205.
-> MATTESS: do bazáru
. Ale na to jak je to auto vybavený a udržovaný, tak žádný hurá s prodejem těchto vozítek.
-> Hurdis: Jako že je dlouhej? Jooo, to je.
Připomíná mi to seznam knížek ve veřejné knihovně.

-> Hurdis: Jako že je dlouhej? Jooo, to je.

-> Jirik_Tuňák: Tak se moc neopij (teda ne o pyj - jsme na virtu .-)).
Čímže to budeš teď jezdit než si vybereš z toho šíleného seznamu? Nákupkami od paní či sestry, nebo pořídíš nové sandále?
Čímže to budeš teď jezdit než si vybereš z toho šíleného seznamu? Nákupkami od paní či sestry, nebo pořídíš nové sandále?
-> Jirik_Tuňák: kam šel?
-> Jirik_Tuňák: A teď vlakem do práce jo?
Jinak jsem dnes viděl i bejvalou tatíkovo Feldu, už má nového majitele a vypadá furt stejně. Akorát vzadu přibyla dětská sedačka a nějaký drobky od sušenek. 

Dnes přišlo poslední rozloučení, Kantík je prodán.
Ale řeknu vám, když jsem ho naposledy pohladil po zrcátku a odcházel jen s taškou přes rameno a igelitkou v ruce, nebylo mi nejlíp. Ale na jednu stranu jsem rád, že jsem se odhodlal ze dne na den, jinak bych to jenom oddaloval a nakonec bych to možná ani neprodal. Věřte tomu, že o tyhle auta, navíc ještě s hydraulikou, v ČR skutečně zájem není, navíc ještě při tom stáří. Jestli budete toto auto někdo prodávat příští rok a dýl, tak už to neprodáte vůbec.
Protože to fakt už nikdo nekoupí. Češi mají strach z komplikovanosti auta a myšlení lidí nepředěláte. Já jsem dostal ještě celkem ucházející částku, vzhledem k tomu, jak se dnes věci mají.
Každej Čech koupí raději stoletou Feldu i v nic moc stavu, protože za 400,- koupí "hrozně moc věcí" a je to český auto.

Ale řeknu vám, když jsem ho naposledy pohladil po zrcátku a odcházel jen s taškou přes rameno a igelitkou v ruce, nebylo mi nejlíp. Ale na jednu stranu jsem rád, že jsem se odhodlal ze dne na den, jinak bych to jenom oddaloval a nakonec bych to možná ani neprodal. Věřte tomu, že o tyhle auta, navíc ještě s hydraulikou, v ČR skutečně zájem není, navíc ještě při tom stáří. Jestli budete toto auto někdo prodávat příští rok a dýl, tak už to neprodáte vůbec.

Každej Čech koupí raději stoletou Feldu i v nic moc stavu, protože za 400,- koupí "hrozně moc věcí" a je to český auto.

-> Jarda/felda: JJ maxík:-) A když tak koukám na ten inzerát, čéče netušil jsem že ze starýhoi mootoru jako je 2.0 8V lze vydupat takovej výkon bez tujba :-)
Btw na videjku toho lvíčete mě fascinuje čas 2:00-2:11 jak je tam nádherně vidět že s tím jde jet pila jak hovado:-)
Btw na videjku toho lvíčete mě fascinuje čas 2:00-2:11 jak je tam nádherně vidět že s tím jde jet pila jak hovado:-)
-> Bagrr- máma mele Emu: tak už vim kde vzal bodykit
sauto.cz/detail-inzeratu/
.../7832535

Kjásný vydejko kojektoju in da akšn:-)
Ideální motůreček pro takevej stěhovák :-D 3.0 V6 break xanťula :-)
http://www.youtube.com/wa tch?v=S2TEeD2bGZQ&feat ure=related
http://www.youtube.com/wa tch?v=pudMCQiTlTY&feat ure=related
Tak už víme kde je veškerá váha u xantiem aneb sakra musim si dojet domu pro rezervu :-D
Ideální motůreček pro takevej stěhovák :-D 3.0 V6 break xanťula :-)
http://www.youtube.com/wa tch?v=S2TEeD2bGZQ&feat ure=related
http://www.youtube.com/wa tch?v=pudMCQiTlTY&feat ure=related
Tak už víme kde je veškerá váha u xantiem aneb sakra musim si dojet domu pro rezervu :-D
-> Jirik_Tuňák: Žíkám snad že ten můj utopeneček na útěku před lisem je super nóbl fágen? Nejčastější označení z mých úst jest: "Francouzká ku*va"... Slouží ale chce za to moc:-D
-> Bobesh: Naprostá pravda soudruhu:-D
-> Bagrr- máma mele Emu: Ono stačí i barevná zrcátka,tedy u Xantiny jak který modely,stejně jako dveřní lišty i nárazníky. Na našem modelu Audace měly bejt ale z ryze praktivkého hlediska už byly přetáhlý matnou černou. Nemůžu si pomoct ale ta černá je hezčí,čím víc lakovanejch doplňků,tak mi připadá,že z toho výrobce chce udělat rádobysoutěžáka,ovšem ve finále to vypadá spíš hračkoidně

-> Bagrr- máma mele Emu: Aha, kasička na peníze. Mám to chápat tak, že tvůj utopeneček není kasička, ale peníze ti naopak vydělává jejich sraním z vejfuku? 
Asi bys měl problém si něco novýho vybrat. Všichni by to chtěli lakovaný a ty bys požadoval, aby ti nárazníky vošmirglovali.

Asi bys měl problém si něco novýho vybrat. Všichni by to chtěli lakovaný a ty bys požadoval, aby ti nárazníky vošmirglovali.

-> Jirik_Tuňák: Prostě nevím proč, ale ta lesklá černá mi k nárazníku prostě neseděla. Přijde mi to až moc lesklý a absolutně to do toho nárazníku nezapadá... Třeba u xantie jdu na downgrade nárazníků na černej plast, protože celolak mi nikdy neseděla, je to moc velká lakovaná plocha ničím opticky nerozbitá... Něco jako když někdo u kokty zavaří zadní vrata a spz dá do nárazníku... Nemám rád velké uhlazené celistvé lakované plochy opticky ničím nenarušené.. Samozřejmě odsuď podsuď.... Nic se nemá přehánět... Jinak krám myšleno obrazně sebelepší auto u mě bude krám:-D Prostě je to kasička na peníze a nic víc...
-> U-Geen: Přesně tak. Všichni víme, jak vypadaly odřený nelakovaný nárazníky na 120kách. Tyhle díly jsou navíc sundatelný a opravitelný zvlášť, stejně jako je na xantii vyměnitelná a opravitelná, tím pádem i přelakovatelná ta vyboulenina - dorážecí část nárazníku, ta byla dokonce třídílná, což je obdoba tohoto.
Dneska se navrhují auta celistvě, černá část nárazníku o velikosti 2/3 nárazníků nevypadá nic moc, to je tak na dodávku.
Dneska se navrhují auta celistvě, černá část nárazníku o velikosti 2/3 nárazníků nevypadá nic moc, to je tak na dodávku.
-> Bagrr- máma mele Emu: ono staci kdyz jsou ty dily snadno vymenitelny a tudiz pripadne lakovatelny... odrenej cernej plast je stejne hnusnej jako odrenej lakovanej dil. a nakonec stejne dopadnes jako ja se subarkem :)
-> Bagrr- máma mele Emu: Nevím proč krám a hlavně proč by měly bejt vystouplý části nárazníků lakovaný?
Já mám na Xantii nárazníky taky originál celolakovaný a hodně výrobců postupně vypustilo i otěrové lišty z nárazníků.
Navíc ani u mě neutrpěly nárazníky nějakou zásadní veleújmu ani za těch 12 let stáří.
To bys nesměl lakovat dveře ani kapoty a udělat je nejlépe gumový, protože ty máš od hypermarketů domlácený mnohem víc než nějakej nárazník.

Navíc ani u mě neutrpěly nárazníky nějakou zásadní veleújmu ani za těch 12 let stáří.
To bys nesměl lakovat dveře ani kapoty a udělat je nejlépe gumový, protože ty máš od hypermarketů domlácený mnohem víc než nějakej nárazník.
-> Jirik_Tuňák: Člověče, když jsem tak na tenhle krám koukal u nás v práci to má maník a těžce by mě srali černě lesklý lakovaný plochy nárazníku.. .Kam ten svět spěje.. Nárazníky maj bejt zásadně nelakovaný plochy, který jsou nejvystoupljší:-) Už kvůli měšťákům u megagigasuperttruperhyper
marketům....
-> VeTeV: V tom jsem byl taky, ale to už mi pro moje potřeby přišlo moc velký. Protože přepravujeme náklady spíše menší než ty, tak by mi tohle rozměrově stačilo.
Samozřejmě se s tím bude co do obratnosti lépe "manipulovat".
Ale fakt zvláštní. I prodejce říkal, že tam měl v jednom týdnu tři páry (starší i mladší), kteří váhali mezi C4 a C3 Pikao a všichni se rozhodli pro Pikao i za cenu mírného rozdílů ve zpracování některých věcí, páč působí tak jakoby hravě a hlavně využitelněji než 5d hečbek.
Samozřejmě se s tím bude co do obratnosti lépe "manipulovat".
Ale fakt zvláštní. I prodejce říkal, že tam měl v jednom týdnu tři páry (starší i mladší), kteří váhali mezi C4 a C3 Pikao a všichni se rozhodli pro Pikao i za cenu mírného rozdílů ve zpracování některých věcí, páč působí tak jakoby hravě a hlavně využitelněji než 5d hečbek.