skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Citroen a Peugeot (PSA)
Kontrol lak, pohmatem už jsem žádnou nerovnost necítil, tak lak a ten ukáže, jak poctivě jsem kitoval a brousil, až ho zbrousím...
-> MATTESS: já jel akorát v tom Rku a to je opravdu peklo... Vyhrát ve sportce, tak je to první věc, kterou si koupím :-D
-> Bagrr- máma mele Emu: jo, to mě taky. Už "běžný" RCZ mi pěkně sedlo a eR ještě více :-)
-> MATTESS: jako líbilo by se mi v garáži :-) pak už si jen najít nějaký pěkný okresky se serpentýnama a užívat si :-D fakt funy auto i z pohledu spolujezdce...
-> Kocvin: já ti nevím, ale zrovna to rcz-r se mi dost líbí...
-> Bagrr- máma mele Emu: já jel s kusem, který mel 14t km a vše v pohodě. Jen mel pěkně v*jebany kola. No co, prevadecka :-)
-> Bagrr- máma mele Emu: Tak peugeot umí nabroušená auta už dlouho
Škoda toho designu

-> MATTESS: akorát mě tedy zarazilo, že na přední nápravě klepala buď tyčka stabíku nebo nějakej čep... A to to mělo 6t km... Bylo holt znát, že je to předváděčka, nikdo to nešetřil a při každým návratu cvakali brzdy :-D
-> Bagrr- máma mele Emu: přesně tento kus testovali v Autosalonu na Primě
Peugeot překvapil... Umí i nabroušený autíka udělat... RCZ-R je nehorázný žihadlo... Zábavný i jakožto spolujezdec... Drží to úplně nehorázně, odpich jak kráva, brzdy neskutečný, sedačky byť se tváří tvrdě jsou hodně pohodlný a výborně tvarovaný... Zvukovej projev kultivovaný a příjemně je slyšet motor vevnitř... Prostě z toho auta uchcávám... Akorát by tomu slušel buď zadní náhon, nebo čtyřkola...
-> Kocvin 09.06.14 12:34:59: byl na STK, ručka brzdí rovně.
Váleček nebo samostav si myslím taky. Jde mi hlavně o to, jestli tam je nějaká typická porucha po který se může jít na jistotu.
Váleček nebo samostav si myslím taky. Jde mi hlavně o to, jestli tam je nějaká typická porucha po který se může jít na jistotu.
-> vhml: Zatuhlý váleček nebo nefunkční samostav.. Je možné že ručka bere jen na levé kolo

Známýmu na P306 nebrzdí PZ kolo na nožní brzdu. Ručka funguje. Tušíte po čem jít ať nemusím vymýšlet vymyšlené?
A ať si ho pak třeba někdo vyfotí a dá do obludária... Mě se to bude líbit a tím to pro mě hasne :-D
-> Bagrr- máma mele Emu: s tím se dá jen souhlasit
-> castrol: veřejnost ať si řiť políbí... Je to moje auto a dělám ho podle sebe a pro sebe :-D
-> Bagrr- máma mele Emu: 

-> castrol: i prd velebnosti...
-> Bagrr- máma mele Emu: treba si vypocut aj nazor verejnosti a nieco si z neho zobrat 

-> castrol: a vvvvoo tttootttom to je...
-> Bagrr- máma mele Emu: sak hej tvoje auto

-> castrol: no čoveče nevím kdo na to bude koukat víc :-D a je mi to jedno :-D
-> Bagrr- máma mele Emu: no co tebe ale jak budeme na to my kukat 

Ale jo, ještě drobet poopravit blbě zakrytý místa a budou dobrý :-D
-> castrol: mě to stačí :-)
-> Bagrr- máma mele Emu: clovek by povedal ze sa odviazes a ano prd ,on da iba cervenu 

Tak a budou červený a basta :-D ral 3000 ohnivá červená... Nějak se mi líbí od doby, co jsem s ní polil traktor :-D
-> Kocvin 18.05.14 13:07:32: u R19 pomohlo manuálně složit a zase vrátit aby našla pozice.. pak kontrola stavu kapaliny čerpadla taky.. pojistka.. těžko říct.. takhle
-> Jirik_Tuňák1983: zalíbili (?) Když je ta možnost

-> MATTESS 21.05.14 20:26:21: Nějak se ti ti frantíci zalíbili. Máš to dlouho? Jsou na to nějaký prášky? 

Včera tento ďáblík - docela brutální nástup brzd, ale zvykl jsem si rychle. Sportovní naladění auta tak akorát, nepřišlo mi moc tvrdý. Pak jsem přesedl do naftový DS4ky a tam zase měl pedál brzd až moc dlouhý krok
-> Jirik_Tuňák1983: zvuk moc pěkný jak vně, tak uvnitř vozu. Prostě by mi slušel :-)
-> MATTESS 19.05.14 20:07:39: To je bolest většiny tříválců, tady než se roztočí šnek to nebude jiné.
A co zvuk u toho RCZ R? Ono má pěknej zvuk i klasická VTi (trochu líznutej bawořinou), tedy krom rozjezdů, to má spíš zvuk jak trolejbus.
A co zvuk u toho RCZ R? Ono má pěknej zvuk i klasická VTi (trochu líznutej bawořinou), tedy krom rozjezdů, to má spíš zvuk jak trolejbus.
-> Jirik_Tuňák1983: Zdá se mi, že se to hůř sbírá z nízkých otáček (např. před semaforem když skočí zelená, kola se ještě pohybují a rozjíždím se na dvojku), zvuk jak HTP, ale jinak to docela jelo. RCZ R to byla lahoda.
Tak střecha už z funguje jak má :) Jen mě sere, že ani nevím čím to bylo

-> MATTESS: zlatý starý atmosféry i objemem >1.8 i ta 1.8i 16v se svými 81kw, mi přijde slabá na 1425kg pohotovostní váhy...
-> U-Geen: taky jsem to nechápal, ale poskládali se tam... A jeli s otevřenou střechou... Silně pochybuju, že by se tam daná osádka vešla se zavřenou střechou :-D
-> U-Geen: taky jsem to nechápal, ale poskládali se tam... A jeli s otevřenou střechou... Silně pochybuju, že by se tam daná osádka vešla se zavřenou střechou :-D
-> Bagrr- máma mele Emu: cywe dcery kam? dyk to prakticky nema zadni sedadla
-> Kuladmin: Nestrašte mě hoši
-> castrol: Já s tím budu jezdit maximálně na technickou..
Většinu roku s tím bude lítat mamka nebo přítulka :)

-> castrol: Já s tím budu jezdit maximálně na technickou..

-> Bagrr- máma mele Emu 18.05.14 12:45:27: to vím s tím "pokrokem" Zkusil jsem i ten nový "HTP" 1,2 THP a má to stejný zvuk jak vysavač
Ach jo

-> castrol: chtěl jsem to napsat, ale udržel jsem se :-D jinak nejvtipnější je, když vidíš jak do toho sedaj rodiče, který maj oba lehce pod dva metry a jejich dvě dcery ve věku okolo 15 let s obdobnou výškou :-D
-> Kocvin: chlapec a kupi si zenske auto 

-> Kocvin: Teď si přišel na to proč to předchozí majitel prodával

-> darklord: Zrovna jsem ho koupil tak to snad tak špatné nebude, nebo mě mrdne
Několikrát jsem jí stáhnul a všechno fungovalo normálně.. Problém bude asi v nějakém čidle na polohu střechy nebo na pohyb auta.. Kdo ví co se tam sere nejčastěji :)

-> darklord: anebo opraví kabelama ze 120 :-D