www.streetfire.net/video/ 2cv-nimik-with-ferrari-eng ine_684670.htm
flaviendachet.blogspot.co m/2011/.../citroen-2cv-nim ik-breadvan-v8-ferrari.htm l
krasnej zvuk :-)

Jinak výbava žádná. Co si neseženeš, to nemáš.

Batoh a termoska su HUSKY, vetrovku sme dostali vcera ako vianocny darcek - ta je zn. REGATA - nepremokava, zateplena vo vnutri a to futro sa da dat dole a je z toho mikina a tym padom mozes mat vetrovku tak na jar alebo na jesen... Ta zelena kapsicka je od TESCOMA a je to termotaska na obed + k nej su este 3 vakuove dozy na jedlo... Este som mal kozennu penazenku, tu som volakomu podaroval a tanier, ten sa uz rozbil... Celkom prakticke vecicky, len skoda ze vsade drbu to firemne logo... 

ale aspoň něco přečtu a něco o tom vím, jinak s tebou souhlasím, aspoň cca vím na co se zaměřit. Tak co jsem četl, tak tam jsou spíš jiný motory a facelift, jinak žádná změna, tak uvidímě

..Podvozek je puvodní (tlumiče jsem kontroloval ještě na učnaku) preventivně jsem dělal čepy a s tim topením to je hloupost topí do velmi slušně na to jakou plochu to vytápí
Pravda že my mame jednoho z těch posledních tak třeba jsou řešeny trochu jinak v něčem...

A to je v tom jen šestnactistovka ....

čtu o to fakt v dobrým, tak uvidíme. V pondělí to jdu omrknout, Jiřík a Vetévka? Prosím taky o nějakou radu, děkuju

No jo, to je to samý. Včera večer za mokra jsem se na to schválně zaměřil. Tzv. světelná mizérie. Ale xylofóny by to asi moc nevylepšily. Na jednu stranu by se mi tam celkem líbily, páč se dělajo do tohoto vozu s natáčením do zatáček.
koukal sem, že to nemá serva na seřízení.
to
Přelož mi to prosím. 

koukal sem, že to nemá serva na seřízení.
to je bída použitý nebo vrakáč

Ok, tak zajtra pofotim... za 5 rokov co som tu, mam furu veci prevazne HUSKY, co nam kazdy rok davaju ako darceky... 

kdyžtak můžu posloužit nějakou slevičkou

citroen zx