Za jízdy mobilem. Vzádu jsem si vezl nový plynový kamna z Prahy. Tohle není auto, kde je potřeba dělat fotomontáže jako u Škody 120. 
Větef jel s tou svojí cca 195 a točil něco přes 5000 rpm.

Za jízdy mobilem. Vzádu jsem si vezl nový plynový kamna z Prahy. Tohle není auto, kde je potřeba dělat fotomontáže jako u Škody 120. 

Takze me tohle tak nejak vyhovuje... Je fakt ze by mohli aspon ty blinkry bliknut, ale vzhledem k tomu, ze auto ma vzduchovej central, tak ty kolicky zajizdi trochu se spozdenim, tak si vzdy pockam a kdyz slysim pompu jak zavrci (podtlakem stahne cudliky), tak vim, ze je zamceno :)

Tak na to koukala a prej: "tyvoe delam tady 10 let a tohohle sem si nikdy nevsiml"... Ale ze by mi dal sakra nakou slevu to ne :D Tak sem vzal jeden a ten funguje jaks taks no... Nekdy proste nejde a nevim proc... Ale vetsinou kdyz to poradne zmacknu tak se rozbehne... Klice vypadaj uplne stejne jen ten IR ma v sobe diodku a ta cast kde je klic jako takovej ma v sobe dirku skrz kterou ta diodka kouka :)

Mam tam krsnou IR diodku, ktera po zmacknuti sviti (je to videt jen pod mobilem, pac oko infra nevidi) a musim mirit na zpetny zrcatko kde jsou cidla... Blinkry neblikaj ani nic nekvika... A je to normalne montovany origo... Mam i navod jak sparovat klic s RJ... Jen mi ten ovladac blbne a nekdy i kdyz zmacknu tlacitko, tak se diodka nerozne a proste to nejde... Ale staci s tim zavrtet a zas to jde...