→ Labros:
Ty se můžeš montovat do ostatních
Můžeš mi ukázat, kde jsem se do tebe montoval? Xantii jsem v životě nepomlouval, naopak bych se v ní rád svezl, s tím jsi mi ale neposloužil ty ani Větévka. Mám dojem, že chytáš něco od Plzeňáků

A hned do toho taháš moje auto, tu souvislost teda nechápu. Mluvil někdo předtím o tvojem autě? Ty jsi nějakej vztahovačnej. Za studena se z dieselu asi opravdu čmoudí, tak to je a bylo. Nijak to neobhajuju, nejsem tady proto, abych vychvaloval svoje auto, což si asi myslíš. Ale s dlouhodobou spotřebou 6l včetně většiny provozu po dálnici to asi nebude tak strašný. Pro mě je Focus normální spotřebák, pro tebe je Xantia asi modla a nedotknutelný předmět 

takže toho se nebojim 

Srandovní bude, až budeš potřebovat někam odvézt, nebo s někým někam pojedeš a ten bude mít zrovna Fiata nebo FR. Mno a pošle tě s lístkem na autobus, že se sejdete tam. 

Nebereš to nějak osobně ?
Ty se můžeš montovat do ostatních, ale jakmile se někdo ozve proti Krokusovi, tak jsi až na lustru. 

Kolega si už někdy před 10 lety koupil
ale z firmy jsem odešel a nedozvěděl se, jak to

Kolega si už někdy před 10 lety koupil novou Xsaru a hned po koupi ji reklamoval, že mu na volnoběh hučí převodovka
ale z firmy jsem odešel a nedozvěděl se, jak to dopadlo. Takže nakonec mají ti týpci od Citroenu pravdu, že je to normální zvukový projev 

nemel o věcech o kterejch nic nevíš
jinak antokorozni ochrana např. škodovek je velmi smešná a odfláklá
o komfortu snad mluvit radši ani nebudu

.A takovýho prostoru okolo sebe. A i když jedu pár hodin v kuse,na konci jsem svěží,jak rybka,něco jako když čumíš v oblíbeným křesle v obýváku na prima film. Plus stálá výška,odpružení limuzíny,svižná motorizace,4 kotouče v základu atd. Jižík mě taky nahlodal a Kirri ji taky chválil,než ji zrušil

Kdo jednou zkusil,nechce jináče,vyserte se na drby a přijďte se svízt...

jen mě fascinuje ta znalost Ala jedna baba povídala...:-))
nebo jak se to pise

ano odvod taky sloupkem leč v trochu jinem provedeni nemysliš:o)?