-> suri: Jasně že jo, nejsem kopyto Přední se mi taky párkrát u těchto aut stal, ale ty zadní fakt pravidelně.. :/ Zajímavé je že vždycky praskne ten co je více vzadu z těch dvou, nikdy ne ten přední..
Taky vám tyhle šrouby u dvojkovych oct takhle praskají, nebo na to mám smůlu jen já ? :/ Přitom to mám den předem zalité v rost off od wurthu, při povolování lehce nahřáté a stejně upadne.. :/
-> suri: -> Milan 136: -> Athlonek: díky za reakce. Nepředpokládal jsem, že by si koncern kvalitu nepohlídal, ale přece jenom že UFI vyrábí v Číně mě teda překvapilo... Všichni máme zkušenosti s Vikou, tak člověk trochu znejistí
Mimochodem zadní kotouče jsou z Bosny a Hercegoviny, tam se to vyrábí taky už déle? Asi už jsem fakt dlouho pryč :D
Koupil jsem si (mimo jiné) v autorizáku palivový filtr 1J0 127 401 A na OI ASV. Originální díl, výrobce UFI - co mě však zarazilo, je MADE IN CHINA. Nemusím se doufám začít bát.....
-> Syny 27.03.17 07:40:55: Já jsem nikdy originální klíče nepoužil a nebyly nikdy ani vyndané z držáku. Na druhou stranu chápu, že křížovej zabalenej ve starém svetru asi není to pravé.
-> Nwkt 26.03.17 20:48:35: On nebudí důvěru jak je dutej a lehkej, ale je to dobrej matroš, ještě jsem neviděl zničenej, a kolikrát jsem ho bral trubkou.
-> Shader: čítal si čo som písal nižšie ? prehoď ho zľava doprava a načítaj a vieš na čom si . Ak to nepomôže tak budeš musieť natiahnuť ho nanovo a možno to skončí výmenou jednotky .
Mám problém s zadním snímačem nárazu, strana spolujezdce (Octavia II). Čidlo jsem vyměnil za čidlo z passata stejný r.v. a kontrolka se rozsvítila znovu. Dneska jsem proměřil kabeláž od konektoru k jednotce a ta je v pořádku. Je možné, že to způsobuje čidlo z toho passatu nebo mám hledat příčinu jinde? Dík.
Mám dotaz, potřebuji proměřit kabeláž k zadnímu čidlu nárazu (spolujezdec). Mám odpojený konektor na řj airbagu, ale nedaří se mi najít schéma zapojení konektoru. Může někdo poradit? Díky. Škoda Octavia 2.0 TDi II r.v 06.
-> vhml: -> vhml: Taky mi to tam ukazuje že je použit, ale jenom do roku výroby 2000, když zadám rok výroby 2001 tak není použit. Asi od roku 2001 jse montoval motor s jiným kódem plnící Euro 4? Ten tvůj motor plní jenom Euro 2.
-> Milan 136 23.03.17 19:59:14: já když ho chtěl rozhejbat tak při klepání padali kusy rezu stejně ale musim koupit novej domeček protože ty pitomci si nechali namontovat bajonetový tažný a pak ho nikdy nepoužili